Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с жилото на съединителя на браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с жилото на съединителя на браво 1.6

Здравейте, Късам 2 пъти жило и трудно ми включват скоростите.След като го смених за 3-ти път спря да превключва скорости, но жилото е все още здраво (всеки път слагам различни жила в различни сервизи). Като изгася двигателя скоростите влизат, паля натискам съединител и не гасне ами отцепва някакси, но мога да я карам само на втора не мога да сменям скорости на запален двигател, което ме навежда на мисълтта че съдеинителя е за смяна, но със старото жило от преди три дни си превключваше чудесно. Когато я запаля на студен двигател превклчва но много трудно и то за около 5 мин. после отновно не ще. Колата е ФИАТ БРАВО 1.6 97 година 103 коня двигател.Мисля да отида до Александър Ауто да го прегледат?! Моля ако някой е имал подобен проблем да сподели къде го е решил, че вече си обиколих сумати сервизи и няма решение .

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E8%EB%EE%F2%EE
    Fiat Stilo 1.2 16V 2003г.

Коментар

с

трябва ти нов съединител
      тел.0897943620

Коментар

...

Вчера, докато се прибирах, в един момент сякаш хода на педала на съединителя ми стана по-малък и започна да отделя чак в крайно натиснато положение. Скоростите се сменят, макар и с една идея по-трудно. Подозирам жилото - днес ще мина през сервиза да я погледнат и ще докладвам резултата
        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Трябва да се натегне жилото и какъв е този сервиз да те пусне така преди да изпробва колата.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

След смняна на 3-то жило(в трети сервиз), проблема за сега е решен, скоросите влизат идеално, всичко е наред (съединителят е добре) . Дано да изкара повече от 2-3 дена това, води се оригинално .

Коментар

Колега точно преди 1 седмица го имах твоя проблем.Както си карах колата на 2-ра и рекох да вкарам 3-та и педала си остана залепен за пода-жилото се скъса.Дръпнаха ме до сервиз, смениха ми го и си отидох удома.После тръгнах навън и със всяка смяна ставаше все по-трудно и накрая нещеше да превключва.Много се бях ядосал и звъннах на майстора да дойде да ми я оправи.Той дойде и натегна с 2 ключа нещо и колата се оправи.п.п. Да не си сменял с някви кофти жила. За моето ме глобиха 28 лева, и ми казаха че даже било евтино.На опаковката си пише че е за моя модел кола и така Аз като го гледах старото жило, то с него сигурно кола ще тегля.Как се късат не ми е ясно
              Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Освен вида на жилото, много е важен монтажа. Късат се от некадърен монтаж най-често.

Коментар

Working...
                X