Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

козметични поправки или къде на направим фиата по-красив?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

козметични поправки или къде на направим фиата по-красив?

Здравейте, съфорумци!Отдавна ви гладем темите, мн са ми помогнали вашите съвети, но ето че имам проблем, а няма тема по въпроса. Затова и пиша сега - моето прекрасно Пунто - 98 г. е меко казано мръсно отвътре и захабено. Сега съм сигурна че ще ме посъветвате да го дам з апране - но веднага да поясня - голяма драма имам с леко разкъсаните седалки. Ходих на една автомивка, в борово, София и ми казаха че могат да я изперат красавицата, но няма как да оправят скъсаните работи. Друг лек проблем, който обаче дразни страхотно е, че вътре в купето се чува изключително гадно скърцане, предполагам от лайсните на седалките, особено като вдигна над 50 км/ч, разбирайте почти непрекъснато скърца. Ако случайно някой знае къде мога да намеря човек, който закърпва тапицерии и как да се оправя с това дразнещо скърцане, ще съм Ви мн благодарна да споделите. Все пак освен да вървят колите трябва и да са красиви. (чисто женско мнение...) :D
    Моят ангел хранител ме съветва: "не карай по-бързо, отколкото аз мога да летя!"
    www.ins-delivery.com

Виж товаhttp://www.autointeriorbg.com/
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Или нещо такова http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=37131. Лично на мен ми допада подобни глезотии :D

Коментар

сърдечно ви благодаря! ще мина през тези в горубляне още в неделя - така и так ще съм на работа там. мн. ми бяхте полезни - както винаги!
        www.ins-delivery.com

Коментар

Лично аз уважавам жените и женското мнение. Но един тапицер, ще оправи седалките само от естетична гледна точка. Преди да се извърши това е нужно цялата им механика да е в ред. В много случаи добре замаскираното отвън излиза скъпо. По добре първо в сервиз, механик да погледне за скърцането, да се прегледат релсите и закрепването им и после да се мисли за тапицерия. Не го казвам току тъй, защото после скъпата тапицерия ще се скъса пак. Успех!
          Fiat Marea TD100

Коментар

Ще използвам темата на колежката за да питам някой знае ли читав тенекеджия-бояджия в София! Проблемът ми е за кит и боя, е и мааааалко гумен чук, не е брутално, но дразни. Предварително благодаря!
            Стояха зверчета
            Около плета
            В тях стреляха
            И те умираха

Коментар

/edit/
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

чудесно, че уважаваш женското мнение, а хайде сега сподели моля и за такъв сервиз, където да погледнат седалките. Аз лично се занимавам с автомобили и имам няколко сервиза под ръка, но точно с подобен род неща не се занимават. В смисъл могат да погледнат седалките, да затегнат болтчета или да смажат с грес, но ако знаеш сервиз, в който да се занимават специално с проблемите на фиатчетата сподели. мойто сервизи са все за много скъпи коли и за съжаление Фиатката остава леко на заден план там...
                www.ins-delivery.com

Коментар

Жалко, но в София нямам представа къде. Аз съм чак на другия край на БГ и тук знам за такива майстори.Е лятото ако имаш път към Варна бих помогнал за проблема. Но за София трябва да питаш някой от колегите там.
                  Fiat Marea TD100

Коментар

мерси Юли, вярно че си от Варна, ако идвам натам, ще пиша!
                    www.ins-delivery.com

Коментар

Ok. Тъкмо докато оправят колата, ще има време за по едно кафе и да си - за -ките.
                      Fiat Marea TD100

Коментар

Ако са ти много зле седалките защо не помислиш за нови (т.е. здрави втора употреба)Може и по-евтино да излезе отколкото да тапицираш и правиш старите.Например за Браво предните седалки са по 30-40лв. Едва ли тапицер ще вземе по-малко пари.
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                        X