Здравейте колеги интересува ме информация как да си сменя само гумата на задната чистачка защото маже по стъклото благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задна чистачка Брава
Collapse
X
-
wwweb
-
Купуваш чистачка със същия размер и сменяш само перото...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Мога да ви кажа как става на Темпрата. Гумата в долния си край (към болта за захващане на рамото), има един жлеб, който я държи да не излети . Та внимателно изваждаш двете стърчишки на рамото дето влизат в жлеба. По принцип старите пера не ти трябват и към тях можеш да подходиш по-смело. Махаш старите пера, ако не си се снабдил с подходящи нови, сега е момента да я свършиш тази работа . С клещите освобождаваш новото перо от държача, като тука пазиш перото, а не държача. И после внимателно го нанизваш на твоето рамо. Провери къде е жлеба за задържане, така че да задържиш перото на рамото. Накрая за да влязат стърчишките в жлеба прилагаш внимателно небходимото количество сила
Коментар
-
Jordan Getov написа:много лесно просто се вадят двете железни лентички отстрани на гумичката и тя се изважда поставя се новата и се реже според размера на перото и се вкарва заедно със железните ленти и готовоTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Като сме отворили дума за задната чистачка, не ми работат пръскалките. Първоначално пръскаха, и ненадейно спряха! Като пусна да пръска отзад се чува бученето на моторчето но нищо не излиза. При някои коили имало допълнително казанче отзад, за Бравата не знам ?!Може и дузите да са се запушилиМога ли да провера някак !?Благодаря предварително !Карам Brava 1,8 16V EL & BSM LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар