stef написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задна чистачка Брава
Collapse
X
-
FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
-
haliban написа:Като сме отворили дума за задната чистачка, не ми работат пръскалките. Първоначално пръскаха, и ненадейно спряха! Като пусна да пръска отзад се чува бученето на моторчето но нищо не излиза. При някои коили имало допълнително казанче отзад, за Бравата не знам ?!Може и дузите да са се запушилиМога ли да провера някак !?Благодаря предварително !"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
Момчил написа:Разбрах, че се оригинално се продава с цялото рамо "Шампион" ама цената 40-45лв, ми е малко височка.Та колеги, МНОГО внимавайте с тази операция.Успех!"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Коментар
-
Ами отпред в коша, проследи маркучето от казанчето и ще стигнеш до него. До колкото си спомням беше забутан в някаква ниша. Мисля, че маркучетата за предна и задна са с различен цвят и ако не се лъжа това за задната беше бяло. Клапанчето е малко 1-2см и е черно."What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Коментар
-
FORGER написа:Мерси!Намерих го. Под шумоизолацията до резервоара с масло за хидравликата. Мембранката му се беше залепила. Сега вече няма мембранка :DTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
TabE-Marea написа:И в тази връзка да попитам и аз. Моята задна чистачка(пластмасата) търка по стъклото и го дере. Смених гумата ама пак не се оправя. Търсих в един, два магазиха-няма. Някакви идеи да я поправя,пластмаса е и ме е страх да я напъвам.
Коментар
-
При мен пък проблема със задната чистачка на Бравото е още по-тъп. Значи естествено отзад не пръска, обаче май нищо не е запушено щото вода стига до там. Излиза водичка от пръскалката ама съвсем леко, само сълзи, а не пръска нагоре. Та щом стига вода до там значи не е запушено, а тогава от какво може да е?Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:При мен пък проблема със задната чистачка на Бравото е още по-тъп. Значи естествено отзад не пръска, обаче май нищо не е запушено щото вода стига до там. Излиза водичка от пръскалката ама съвсем леко, само сълзи, а не пръска нагоре. Та щом стига вода до там значи не е запушено, а тогава от какво може да е?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:chris написа:При мен пък проблема със задната чистачка на Бравото е още по-тъп. Значи естествено отзад не пръска, обаче май нищо не е запушено щото вода стига до там. Излиза водичка от пръскалката ама съвсем леко, само сълзи, а не пръска нагоре. Та щом стига вода до там значи не е запушено, а тогава от какво може да е?Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар