Здравейте,аз съм от тези ентусиасти,които заменят останалите малко различни от марея чаркове в бравото си с именно такива ...от марея! Та реших да си монтирам подлакътник с всичките му джаджи,но нещо липсва и незнам какво???! Дори незнам как изглежда.Принципно зная какво би трябвало да липсва: двойно разклоняващо се коляно или някаква ПВЦ подложка с двоен вход отгоре/за парното/ и единичен изход от долу за въздухопровода .Прилагам снимка: отляво е марея;отдясно е браво! Ако знаете от къде да си намеря липсващото нещо ще се радвам да ме упътите. Поздрави на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги нещо липсва от тая тръба ... !?
Collapse
X
-
Колеги нещо липсва от тая тръба ... !?
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.msЕтикети: –
-
Здравей,колега.И аз направих същата процедура с конзолата.Значи освен този големия(дългия въздуховод дето минава под подлакътника) имам още 6 които и аз не знам как и къде се слагат.И на мен ми е чудно как да прекарам парно/клима отзад на задните седалки.Имам пусната тема от преди няколко дни по този въпрос но нямам отговор все още.Значи трябва някой с Марея просто да си свали двете декоративни лайсни отстрани на конзолата и да снима,за да видя как са вързани въздуховодите.Аз ги имам пълен комплект (3 големи и 2+2 малки които са за под двете седалки).Аз искам само да вържа въздуховода който минава под подлакътника към парното.За другите е много разправия.Трябва да се реже мокета.Та така колега.Карам си без парно/клима на задните седалки за сега.Дано някой поне на твойта тема да даде някакво решение.Поздрави. :D
-
Я дай да се обединим...ако нямаш нещо против разбира се! Снимай ги тези чаркалъци дето ги имаш и ще коментираме ...или дай препратка за твойта тема и щеги ъпваме заедно.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
ogi28b написа:janyboy - Eла на среща на форума в неделя, и ще ти дам да снимаш и да видиш всичко, което е със сравнително лесен достъп. За да не се чудиш - моята е направена в завода с подлакътник.
Коментар
-
Jimy написа:Я дай да се обединим...ако нямаш нещо против разбира се! Снимай ги тези чаркалъци дето ги имаш и ще коментираме ...или дай препратка за твойта тема и щеги ъпваме заедно.
Коментар
-
според мене тука вскеки си говори за неговите си работи. ако правилно съм разбрал- колегата го интересуват тези 2 дупки отпред на конзолата, реално се пада под таблото вече. аз съм с браво и тези "дупки" са направени там да си влизат в самото табло, никакви тръби не седят там- т.е. можеш смело да монтираш конзолата от мареа. ако не съм рабрал добре, сориLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
janyboy написа:Jimy написа:Я дай да се обединим...ако нямаш нещо против разбира се! Снимай ги тези чаркалъци дето ги имаш и ще коментираме ...или дай препратка за твойта тема и щеги ъпваме заедно.
Коментар
-
pakumba написа:...ако не съм рабрал добре, сориПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
Jimy написа:Двата кръгли отвора /със следи от изтекла охладителна течност между тях/се прилепят плътно към духалката на парното и ако не е така ще духа директно върху управляващия модул на еърбека. Такава или подобна част неможах да видя в снимката на колегата janyboy.
Коментар
-
Ей това ограденото ми трябва,защото това с което разполагам е кривата тръба след него! Но трябва да е двойно и с кръгъл вход... :D !Благодаря все пак за снимката. Ще търся и ако не намеря ще си го направя някак си.Инетересно ми стана,но ако забелязвате при иначе 95% сходни интериорни решения на купетата при Браво/а и Марея - това със въздуховодите към задната част на купето и връзката с духалката е коренно различна. Само кожуха отгоре е почти еднакъв,т.е. с подлакътник или без!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар