Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ от колега със Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ от колега със Стило

Здравейте колеги,трябват ми снимки на заключващият механизъм на предния капак на Стило.Вчера взех колата от ремонт (сменяха радиатора) и днес като се опитах да отворя предният капак се оказа че не може. Предполагам че са забравили да закачат жилото за отваряне на капака.Ако може някой колега със Стило да направи 2-3 снимки на този механизъм та да измисля начин за отваряне...Или ако някой има идея как се отваря в такива случаи...
    Stilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
    Punto HLX JTD '02

колега потърси в търсачката, имаше такава тема, не беше за стило но мисля че ще ти свърши работа
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
      колега потърси в търсачката, имаше такава тема, не беше за стило но мисля че ще ти свърши работа
      Търсих във форума но не открих решение. Единият вариант е на канал да се бръкне отдолу... но ще е добре да знам какво представлява механизма за да знам как да го отворя.Другият начин е с чупене на маската... този засега отпада.
      Punto HLX JTD '02

Коментар

Най-лесно ще ти е да намериш някой със Стило и да огледаш на място при отворен капак, какво може да се направи и откъде да бръкнеш.
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Колега, довечера мога да снимам заключалката, но предупреждавам че нямам климатик, което означава че при теб мястото ще е още по-ограничено.

Коментар

Дано да ти свършат работа.
            Прикачени файлове
            FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Благодаря колеги!Проблема е оправен. Оказа се че са закачили жилото, но не са закрепили бронята (на жилото) в гнездото където се закрепя. С влизане под колата, напипване и дърпане на въпросното жило капака се отвори... После наместих жилото на място... и вече всичко е наред.
              Punto HLX JTD '02

Коментар

Working...
              X