Здравейте, колеги!Отскоро чувам едно припукване във волана. Чува се при много ниска скорост, когато пълзя на първа, като завъртя по-рязко волана, се чува едно съвсем леко пук-пук. Едва доловимо пукане е, но ме притеснява Луфт не усещам!Някой има ли идея какво да правя, моля дайте ми съвет!Предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Припукване от волана
Collapse
X
-
dimmX написа:Ако пука високо горе под бомбето (тампона на амортесьор), вероятно е заминал лагера му а не амортесьорa!Ако е той цената му е между 15-23 лв в зависимост от марката.Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
dimmX написа:Смяната става за 30 мин максимум!Поне на моята за толкова ги смениха Споко няма да останеш повече от час без кола...е зависи и от майсторитеСтояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
Аз ги смених заедно със смяната на пружините.Докато сложиха новите и на следващия ден започна тва хрупане,просто лагера затяга и при най-малкото усилие се чуваше.Смъкнахме ги отново и кво да видя единия новия не се затваря добре а на другия му липсваше съчма.Сложих си старите а новите с марка Birth ги върнах Отиди при някой или колегга от форума да я погледне!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Даа, требва стар фиатаджия да го види... Сега четох една подобна тема, тракане от волана чуват много колеги. Но при мен се чува и при равна настилка, провокира се от въртене. Някои казват, че са си карали така, макар че е малко дразнещоСтояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар