Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мигачите умряха.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мигачите умряха.....

Момчета като пусна мигач... мига няколко пъти и после спира. нито ляв, нито десен, нито аварийни. След извесно време като ги пусна, пак същата работа. Мисля че е от релето. Знаете ли къде се намира за да го сменя?И специално за модела ли трябва да търся или става от всичко? :P

100% реле за мигачи. При мен се скапа навремето на пунтото, есента на бравото. Сменя се супер лесно - отвиваш долната кора на волана и то е там. Струв 5 лв (при италианеца)...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

някой може ли да ми каже как се сменява реле за мигачи на фиат браво,намерих го къде е(под долната кора на волана и е синио на цвят)ама не мога да го сменя

Коментар

сменя се много лесно,просто се дърпа,то е на клемички.Дърпайте силно и го сменяйте.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

kerrirose написа:
          някой може ли да ми каже как се сменява реле за мигачи на фиат браво,намерих го къде е(под долната кора на волана и е синио на цвят)ама не мога да го сменя
          Ако не се лъжа има една пластмасова скоба, която законтря релето, огледай по-внимателно и ще я видиш. С една права отверка се натиска между релето и нея и тогава дърпаш смело! :D
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
            kerrirose написа:
            Ако не се лъжа има една пластмасова скоба, която законтря релето, огледай по-внимателни и ще я видиш. С една права отверка се натиска между релето и нея и тогава дърпаш смело! :D
            Има пластмасова скоба в горната част на релето , с права отверка го натискаш на горе и дърпаш кутийката посока седалката (към теб)Аз моето го смених скоро по същите причини , презапоих му спойките и сега си имам 2 100% работещи
            "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
            "What do you do to help save the world?"

Коментар

сега пък имам друг проблем извадих без проблем релето но не можах да намериа никъде да си купя.нито при италианеца нито на стамболийски.виждам че доста хора са отсранили проблема сами като са презапойвали раззни неща ,но кой са те??разглобих релето но всики спойки ми изглеждат видимо здрави.съжелявам но съм рус и начинаещ

Коментар

kerrirose написа:
                изглеждат видимо здрави.
                Ето точно това е проблемът. И при копченцата на стъклата е същото - видимо са здрави, но като ги пипнеш с поялника се оправят!

Коментар

kerrirose написа:
                  сега пък имам друг проблем извадих без проблем релето но не можах да намериа никъде да си купя.нито при италианеца нито на стамболийски.виждам че доста хора са отсранили проблема сами като са презапойвали раззни неща ,но кой са те??разглобих релето но всики спойки ми изглеждат видимо здрави.съжелявам но съм рус и начинаещ
                  търси някъде по "симеон",мисля че и в "евро 07" ги продаваха.моето като сдаде,си купих от един майстор на стартери и алтернатори за 5 лева.той ми каза ,че ставало и от опел и били по-добри.гледай цифрите на крачетата да са еднакви с твоите.
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

сега се сетих.онзиден ходих с един колега по симеон и видях в едно магазинче:от оппълченска завиваш по симеон на дясно посока к.величков и някъде мисля преди одрин от дясно беше
                    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

викам първо да си поиграеш с поялника а после търси ново .. студени споики не се виждат мн лесно , трябва набито око за тях или пробваи с една лупа и огледай навсякаде.. не търси само за отлепени спойки , пример ще ти дам .. някой от тях в долната си част се появява лека чертичка , която много трудно се забелязва и като решиш да мърдаш елементите по пладката всичко изглежда наред .. така че хварли едно по-старателно око върху всички споики и всяко едно нещо което те съмнява го преои
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Офф... тази тема е дискутирана десетина пъти, използвайте Търсене, моля! Презапой контактите/пластините, които влизат в релето и се решаваш проблема.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Много гадна ситуация на мен ми умряха вечерта в София ... Колега или хващай поялника или днес от 12 до 17 ч ела на Плиска аз ще ти дам моето старо което ще ти издържи докато си купиш ново .По моргите е 10лв защото било и за аварийните .

Коментар

Колега http://axm-auto.com/ 30 лв са ..Току що попаднай на това http://<span style="color:red"> <a h...t=</a> </span>

Коментар

мерси на всички който изказаха мнение но явно съм караък.реших да презапоя наново релето,но се оказа че поялника е дал фира,и ми писна и отидох в евро 07 да си купя ново,взех такова срещу 28 лв слагам и пак същото (няма мигачи и авариини.(направо е ад чак сега разбрах важната роля на тези малки подробности)като ги пусна от време на време бръмне по малко и само това.та така дайте сега един свестен жичкаджия че ми писна а не познавам никой такъв и ме е страх да не попадна на някой ’’специалист’’

Коментар

Working...
                              X