Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за смяна на волан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за смяна на волан

Искам да попитам дали може да се смени волана на Пунто МК1 с по-малък и дали изобщо има по малки волани. По какъв начин ще се промени управлението.
    Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили

и аз искам да го сменям моя волан сас спортен, но не по-малак, защото аз нямам хидравлика и има да си варта волана......варта.....варта...........Само че треа и да се тарси неква гума за скриване на кормилния прат с 6леците и боклуците около негоАз стигнах до там поне да пробам фланец и видех 4е треа гума,ина4е седи грозно
    Drive or Die!

Коментар

Re: Въпрос за смяна на волан

scrolllock написа:
      Искам да попитам дали може да се смени волана на Пунто МК1 с по-малък и дали изобщо има по малки волани. По какъв начин ще се промени управлението.
      Не съм запознат пряко с автомобила, но сам почти напълно убеден че ще може. Ако нямаш хидравлика, по-добре се откажи, щ’от по-добре да ходиш на фитнес По-малък волан може да намериш в някой автомагазин за автоаксесоари на цени между 30-400лв в зависимост от марката Относно управлението, колата ще стане по-лесна и директна при движение на волана, заради по-малкия радиус на по-малкия волан. Ако се бъркам, някой да ме поправи!
      Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Working...
      X