Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат уно 92г проблем с електрото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат уно 92г проблем с електрото

Значи моя проблем на които учаквам дами дадете решение е следния:Когато карам и дам накакъв мигач без значение и натисна спирачките мигача спира докато не пусна педала.Също така когата натискам спирачките ми сфетва лампичката за фаровете за магла, а също така и като пусна мигач почва да ми мига и чесовника.Моля помогнете ми че така несе живее

Нещо в електрическата ти инсталация е сериозно сбъркано! Ако наскоро си купил колата провери за някакви странни снадки по кабелите правени от предишния собственик. Но най-добре отиди при някой добър електричар да види кое къде е сбъркано. Провери първо да не е релето за мигачите ама ме съмнява

Коментар

Точно както казва колегата - като за начало провери за контактен проблем, загуба на маса или нещо подобно. Релето за мигачите е за смяна само ако не "цъка".
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

лош контакт някъде по стоповетепровери и почисти добре буксите и масите на стоповетеи би трябвало да се оправи
        PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Губи ти се масата на стоповете, скопро имах същия проблем, колегата по-горе ти е обяснил как да го оправиш.Успех!
          Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
          Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Коментар

velko_sz написа:
            лош контакт някъде по стоповетепровери и почисти добре буксите и масите на стоповетеи би трябвало да се оправи
            точно буксите на стоповете, почисти добре и напръскай с контактен спрей и проблемите ще изчезнат - изпитано от мен
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

колата съм я взел преди 6 месеца и сега преди 1 месец почна дами прави тези мизерии.Та ще видя като взема заплата да отида да погледнат какво става.Ако преди това неоспея да го оправя сам.

Коментар

Коментар

Re: фиат уно 92г проблем с електрото

Вчера си отстраних сам същия проблем, за да рзбереш от кои стоп го прави 1-во махни крушката на левия стоп и натисни спирачка и виж дали светва пак индикацията за мъгла ако не светва значе е от там, и по същия начин и на десния провеи после,след това извади буксата на стопа , и виж на коя клемичка е черния кабел тои е за масата зачисти го и след това натегни клемата с малка отверка една към друга и щракни към буксата и след това проверка :D , УСПЕХ
                  FIAT UNO 1,4i ELEGANZA 160.A1.046

Коментар

Working...
                  X