Значи моя проблем на които учаквам дами дадете решение е следния:Когато карам и дам накакъв мигач без значение и натисна спирачките мигача спира докато не пусна педала.Също така когата натискам спирачките ми сфетва лампичката за фаровете за магла, а също така и като пусна мигач почва да ми мига и чесовника.Моля помогнете ми че така несе живее
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат уно 92г проблем с електрото
Collapse
X
-
Точно както казва колегата - като за начало провери за контактен проблем, загуба на маса или нещо подобно. Релето за мигачите е за смяна само ако не "цъка".Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
velko_sz написа:лош контакт някъде по стоповетепровери и почисти добре буксите и масите на стоповетеи би трябвало да се оправиTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: фиат уно 92г проблем с електрото
Вчера си отстраних сам същия проблем, за да рзбереш от кои стоп го прави 1-во махни крушката на левия стоп и натисни спирачка и виж дали светва пак индикацията за мъгла ако не светва значе е от там, и по същия начин и на десния провеи после,след това извади буксата на стопа , и виж на коя клемичка е черния кабел тои е за масата зачисти го и след това натегни клемата с малка отверка една към друга и щракни към буксата и след това проверка :D , УСПЕХFIAT UNO 1,4i ELEGANZA 160.A1.046
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар