Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боядисване на тавана на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Мерси за окуражителните думи. ВЪреки това ще го боядисам със спрей, дори и да е непрофесионално, а и не претендирам, че съм. Искрено се надявам непрофесионалното ви мнение да е на база личен опит, не просто догатки. Освен това резултатът едва ли че по-плачевен от състоянието на тавана в момента, затова изчакайте да видите какво ще стане, пък после коментирайте кое е и кое не е плачевно. Един въпрос - как се маха антената на покрива?
    Мисля, че досега ти говорих със съвсем нормален, приятелски тон. Дори за малко бях забравил за сприхавият ти характер. На базата на опита и знанията ми относно боядисването исках да те предпазя от грешки. Като си тръгнала с рогата напред, твоя си работа. Ако искаш вапцай с четка, валяк, или акварелни боички, колата си е твоя. Успех!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

ele написа:
      1. Колата си е моя и ще я боядисам както искам и където искам. 2. 130 лева за боядисване без гаранция не давам, както и го казах по-горе.3. София ми е прекалено далеч и прекалено скъпо, за да я боядисам там,4. Става въпрос за таван, който през 99% от случаите не виждам. 5. Дали ще е по-светъл или по-тъмен цвят от основния няма значение, а със спрея ще се справя доста добре (личен опит).6. Ако някой мисли да си оставя ръцете по колата, предпочитам това да съм аз. Виждала съм некачествено боядисване на калник. 7. Съвети от рода на "Дай 130 да ти го боядисат" не приемам, но приемам всякакви други.
      По точка 1 - защо тогава изобщо искаш съвет и питаш?По точка 4 - Като не го виждаш 99% и не ти пука, не го боядисвай изобщо.По точка 7 - не рабрахме, че приемаш съвети, по нищо не си пролича. Като всички са на мнение, че няма да стане нищо, как да ти кажат "направи го".Миналата година си боядисах малката решетка отпред на Бравата черна, че се беше олющила и ме дразнеше. Купих си черен спрей металик и един с лак. Боята се нанася лесно, но лака е отврат. Както каза TRENDi ако пръснеш по-малко някъде става матово, ако го повториш става два пъти по-гадно и се стича. Така или иначе лака ми ли беше фалшив, не знам, но блясъка на професионален лак нещо не се получи при мен. Предупреждавам те, че всичко отстрани изглежда много по-лесно, отколкото в действителност е. Иначе си права, че да пълня гушата на някой да ми ос*ре колата също не е оферта, а за съжаление повечето майстори разбират от работата си, колкото аз от ядрена физика. Поне ти ще се стараеш повече от тях. Успех ти желая!
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Teмaта не е дали мога или не мога да го направя, а да дадете съвети. Мисля, че въпросът на първата страница е добре формулиран. Ако нямате какво да кажете по него - по-добре не спамете темата. Имам достатъчно акъл да преценя сама. Това защо така съм преценила да го направя не ви засяга, нито съм длъжна да давам обяснения (макар, че дадох). Много сте добри да се месите в решенията на другите, вместо да се концентрирате върху конкретния въпрос! Освен това, ако някои от вас не са успели, това не значи автоматично, че всички други ще се провалят. Vladim: Преди да се вкиснеш като незнам-си-какво, прочети какво съм написала. Това, което си цитирал, не е конкретно насочено към твоето изказване. style34: Ти също причети какво съм писала, преди да се изказваш, че не приемам съвети. А съвети извън темата не приемам (по подразбиране).Благодаря на всички, които дадоха съвети по темата. Почти всички въпроси вече са ми изяснени, с малки изключения. Когато това стане и когато ми се отвори време, ще боядисам тавана и ще пусна снимка, дори и да не се е получило.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Хахахаха да бе да, ако не стане ще хвърлиш 2-300 лева на майстор и ще го снимаш, за да ни докажеш на нас, простите колко не разбираме. ele, на теб май наистина ти липсва нещо, сприхавичка ми се струваш. И запомни, че "не знам" са две думи, не ти отива на претенциите да не го знаеш това!
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

И да, не значи, че ние като не сме го направили както трябва ти няма да го направиш по-добре от завода на Фиат, все пак ти си по, ти си най, ти си велика, ти си ele

Коментар

style34 написа:
              И да, не значи, че ние като не сме го направили както трябва ти няма да го направиш по-добре от завода на Фиат, все пак ти си по, ти си най, ти си велика, ти си ele
              Не бих го направила по-добре от завод Фиат (и никога не съм твърдяла, че мога), както и някои, които се броят за професионалисти. А ако заводът на Фиат си беше свършил работата, нямаше да ми избледнее тавана, явно това не е само на моя фиат, а проблемът обхваща доста коли. А останалото - на лични, мисля, че нагло да спамиш темата.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

style34 написа:
                колега чета ти поста и гледам емотинките и на фона на написаното "ти си велика, ти си ele" слагам мишката в/у първия емоушан и виждам надпис "you are the man", е не издаржах.. евала бате
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ама голям спам падна в темата на Колежката.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ужас и вече съм с второ предупреждение и отивам да си лея куршум. Не ми се търсят сега, но има поне 10 поста дето са били в пъти "по-оскърбителни и гневни" от моя и то точно срещу колежката и то точно в една друга тема, където аз я защитавах, ама предупреждения там нямаше. Баси субективизма стана в тоя форум. И това не го мисля само аз!

Коментар

Working...
                    X