Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с компютъра заради ламбда емулатор

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с компютъра заради ламбда емулатор

    Преди два месеца си сложих ламбда емулатор, защото ми се появиха грешки в компютъра (за пръв път след 10 месеца с газовата) и реших да се избавя от проблема окончателно. Да, ама не. Още след първите няколко километра лампата на инжекциона светна и остана да свети за постоянно. След това при палене (на бензин), ако колата е студена веднага гаснеше, а ако е топла - поддържаше 500 об. и сякаш се чудеше да загасне или не. Иначе на газ си вървеше. Откачих акумулатора за една нощ и всичко се оправи, но оттогава това трябва да го правя на всеки 200-300 км. След всяко рестартиране нещата се оправят, но по някое време светва инжекциона и след това на бензин не върви - до следващото рестартиране.Въпросът ми е можете ли да ми препоръчате някой майстор в Търново, който да се справи с проблема и който ще се съгласи да оправя нещо, правено преди това от друг.Благодаря предварително.
    Пунто 75 1.2 MPI '94

    #2
    Каква грешка ти изписва или не си ходил на диагностика? Явно ламбда емулатора си прави бъзик щом сега се е проявил проблема. Има един горе в ляво преди гробищата, викат му Мозъка разбира им бая на газовите уредби, ак искаш върви го питай дали може да ти помогне.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

    Коментар


      #3
      Колега van-dal, точно този "мозък" ми слага газовата. Не мога да преценя доколко разбира, но е ужасно некоректен, така че за мен не е опция.Когато за пръв път се скапа ходих при този, който ми сложи ламбда-емулатора. Той закачи компютъра, но каза, че не е от него. И емулатора работел добре. Според него бензиновата помпа се беше скапала. Отначало му повярвах и почнах да паля на газ, но да се пали така е голяма мъка. Тогава се сетих да рестартирам компютъра и така разбрах, че е от емулатора.
      Пунто 75 1.2 MPI '94

      Коментар

      Working...
      X