здравеите колеги днес докато слагах едно ключе за музиката жидях два изгорели бушона,намират се под капачето от страната на шофиора. Не съм осетил да не работи нещо,всичко си работеше,та се питам дали мощността на колата може да зависи от някои бушони тъи като мощността ми е намалена.Преди едва вървеше но след 2рия рестарт на ЕКУ-то се пооправи но не напълно.Преди да се спъне карах по нандолно и колата заглъхна и като реших да спра да видя какво става без да я гася тя загасна. И след това вече едва креташе, докато не ресетвах но стана от втория път, но още нещо и трябва.Мисълта мие дали може да е от тези два бушона -да няма пълна мощност.Днес ги забелязас и ги смених но проба не направих.Ходих и на тест след като ресетнах но ми казаха че всичко е наред КАКВО ЩЕ МЕ ПОСЪВЕТВАТЕТАКА Е И НА ГАЗ И БЕНЗИНМОЛЯ ПОМОГНЕТЕВидях че и други колеги са имали имат същия проблемскъсах си нервите от маистори които не разбират
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвет за бушоните
Collapse
X
-
никсън написа:колата е браво 16 16вентила.Колеги ако имате идеи кажете от какво е проблемаFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар