При поредното оглеждане на колицата ми от приятел "експерт", на фона на стандартните "много се чупят", "там където правят спагети" и тн видях нещо което ме учуди на двигателя. Под черния капак, на който пише "Fiat Fuel Injection" на металната част пишеше и то си беше така отлято - LanciaЗная, че под шапката на Фиат се произвеждат голяма част от италианските марки, та чак и някои бутикови такива, но все пак искам да потвърдя дали това е нормално, дали и на вашите Пунто, също има подобен надпис, или просто са подменили нещо ....Благодаря и се извинявам за малоумния въпрос.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за надпис върху двигателя
Collapse
X
-
Re: Въпрос за надпис върху двигателя
scrolllock написа:При поредното оглеждане на колицата ми от приятел "експерт", на фона на стандартните "много се чупят", "там където правят спагети" и тн видях нещо което ме учуди на двигателя. Под черния капак, на който пише "Fiat Fuel Injection" на металната част пишеше и то си беше така отлято - LanciaЗная, че под шапката на Фиат се произвеждат голяма част от италианските марки, та чак и някои бутикови такива, но все пак искам да потвърдя дали това е нормално, дали и на вашите Пунто, също има подобен надпис, или просто са подменили нещо ....Благодаря и се извинявам за малоумния въпрос.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
-
Дам.. Lacnia доста често се среша в компания с Fiat пред него!! Много части са взаймно заменяеми между 3те марки!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Дам.. Lacnia доста често се среша в компания с Fiat пред него!! Много части са взаймно заменяеми между 3те марки!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар