Колега,Стефан Хаджов ти го каза-източи стария бензин.Аз бих добавил-свали бензиновата помпа и добре избърши резервоара отвътре,до сухо.Иначе не мога да си обясня как за 160 км пак са ти се запушили дюзите.Кой знае какви гадости има на дъното на резервоара(имаше вече една тема за това колко масло побира Браво).А пълнил ли си бензин догоре и колко ти побираше,преди да почнат мизериите ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериозен проблем Фиат Браво 1.6 103 коня 1996 год.
Collapse
X
-
u_bo
Djope написа:u_bo написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42837&highlight=
Коментар
-
lu40 написа:Има ли развитие по проблема?но като се отвурти капачката си тече
клапана които е след карбоновия филтър си работи нормално ,утре ще сваляме резервоараединствения вариянт които остана е клапана за изпаренията на самия резервоар имам друг такъв и ще го сменимсамо че когато надуя синята тръпа по посока на резервоара се чува буботене и излизат бензинови пари от гурловината при развита капачка имам един последен въпрос за да съм наяснономер 6 от снимката тази връзка ако е запушена възможно ли е да прави налягънето на бензина ?
Коментар
-
lu40 написа:Има ли развитие по проблема?маи се оправиха нещата
след отваряне на капачката на резервоара вече не тече нищо ,само пари излизът, има или вакум или налягане страшо силно исъсква след като се отвори капачкатаскоро ще сложа 10-тина литра бензин и ще вия пак как са нещатаМНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар