Slavi_Lancia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериозен проблем Фиат Браво 1.6 103 коня 1996 год.
Collapse
X
-
Djope написа:мисълта ми беше за да се получава налягането при съединени всички маркучи или карбоновия филтар се е скапал или клапата не отваря за да пусне изпарянията в двигателяутре за всеки случаи ще потарся такава клапа(за изпренията) имаш ли идея какъв и е оригиналния номер и къде бих могъл да я намеря
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Djope написа:мисълта ми беше за да се получава налягането при съединени всички маркучи или карбоновия филтар се е скапал или клапата не отваря за да пусне изпарянията в двигателяутре за всеки случаи ще потарся такава клапа(за изпренията) имаш ли идея какъв и е оригиналния номер и къде бих могъл да я намеря
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:ми щом става налягане в резервоара, значи нормално капачката трябва да уплътнява отлично което пък значи че не трябва да ти изпуска бенз в твоя случаи.купих нова капачка и вече не избива през нея
само че продължава да прави налягане щом отвия капачката се чъва че е направила вакум и след това веднага започва да тече през гърловината опитах се да налея бензин но не искаше да се пълни в резервоара побра само 2.5 литра при положение че в резервоара има към 6-7 литраима ли някои нова идея ????????????
Коментар
-
Djope написа:Slavi_Lancia написа:ми щом става налягане в резервоара, значи нормално капачката трябва да уплътнява отлично което пък значи че не трябва да ти изпуска бенз в твоя случаи.купих нова капачка и вече не избива през нея
само че продължава да прави налягане щом отвия капачката се чъва че е направила вакум и след това веднага започва да тече през гърловината опитах се да налея бензин но не искаше да се пълни в резервоара побра само 2.5 литра при положение че в резервоара има към 6-7 литраима ли някои нова идея ????????????
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Djope написа:Slavi_Lancia написа:ми щом става налягане в резервоара, значи нормално капачката трябва да уплътнява отлично което пък значи че не трябва да ти изпуска бенз в твоя случаи.купих нова капачка и вече не избива през нея
Коментар
-
Ако се съмняваш в този клапан и филтър, имам такъв работещ, може даго сложим и да видим дали ще се оправи. Пък ако ти хареса 20лв. и го взимаш.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
колега чета ти темата и се чудя дали 1 ден няма да ме сполети същото понеже от простотия и неподходящото място където бях в момента на случката тапичката на антената остана в резервоараи се моля само дане тръгне по пътя на бензина че ..... мама мия (знам къде ще отиде ама и с това не ми се разправя ,че предния път се поизкъпах с бензин :D) Извинявам се за офф-а
Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
-
Djope написа:да аз още и тогава ти казах че след откачане на синия маркуч от кутията продълдажа да тече а атностно новата капачка, да не прави вакум а налягане просто исъсква след развъртане и след това започва да теченадувах синия маркуч и се чхува боботене в резервоара и излиза въздух при отворена капачканомер 4 е точно тази клапан от където тругва синята тръба тои допуска въздух след надуване от другия си краи вузможно ли е да не се отваря от парите за да ги допусне напред към мотора?(при работещ двигател и бензин до ръба на гърловината ако директно съединя синия маркуя от преди филтъра с черния които близа директно в двигателя и форсирам нивото на бензина моментално потъва в резервоара)
Коментар
-
trace написа:Ако се съмняваш в този клапан и филтър, имам такъв работещ, може даго сложим и да видим дали ще се оправи. Пък ако ти хареса 20лв. и го взимаш.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:trace написа:Ако се съмняваш в този клапан и филтър, имам такъв работещ, може даго сложим и да видим дали ще се оправи. Пък ако ти хареса 20лв. и го взимаш.
Коментар
-
Djope написа:........има ли нещо по специфично при свалянето на резервоара?по какав начин се демонтира и монтира клапа 4 от схемата за изпаренията?
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар