Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тапицерия за фиат пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тапицерия за фиат пунто

Здравйте малко глупав въпрос ще задам,но ще се радвам ако някой може да ми бъде полезен,че вече 3-ти ден се тормозя.Купих си тапицерия за колата,но на предните седалки незная как да я сложа понеже немога да намеря копчето или щипката.Моля някой ако скоро е сменял или знае да ми разреши елементарният въпрос.Благодаря ви предварително!

Колега кое копче/врътка/щипка търсиш какъ модел е колата 2/3 или 4/5 врати е и тези неща са от значение за напред назад ли за облегалката за да свалиш подглавничката задаи по конкретно въпроса.
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Ами 2/3 е,немога да си сложа новата тапицерия на предните седалки т.е немога да сваля подглавника.Имаш ли представа как става?

Коментар

mardjo написа:
        Ами 2/3 е,немога да си сложа новата тапицерия на предните седалки т.е немога да сваля подглавника.Имаш ли представа как става?
        и аз мен това още е магия... може би пунтото ти е "S" и няма такава "екстра" нямам идея как се маха и при мен е така.
        Grande Punto 1.3 75 hp
        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Ами не е ELX е,все си мисля,че можеше

Коментар

Изтеглят се леко подглавниците и стеблата им се завъртат на 90 градуса с клещи.След това дърпаш нагоре и готово!
            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Ама те целите са в гумено уплатнение и няма начин да стане това, което казвате от толкова време.
              Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Хайде за пореден път и сигурно не за последен за тези които ги помързява да търсят:
                Прикачени файлове
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

въпрос към колегата с снумките от каде си купил тази тапицерия еко кожа или искуствена няква е
                  Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Ееее колеги :D сега ще ме карате да слизам до колата , защото моите не са същите. Те целите са от гума и май не могат да се регулират.
                    Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

bboyd написа:
                      въпрос към колегата с снумките от каде си купил тази тапицерия еко кожа или искуствена няква е
                      Докараха ми я едни приятели от Гърция, някаква изкуствена материя.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

А мен пък ме впечатли ключа от балканчето :D
                        Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

Благодаря на всички,утре ще пробвам!

Коментар

hann написа:
                            А мен пък ме впечатли ключа от балканчето :D
                            То ми беше наръки, не че нямам други.

Коментар

Много искам и аз да си сменя моята,защото предния собственик е бил малко немърлив... Та малко въпросчета ако може да ми помогнете ? :Колата е Пунто 2001 2/3 врати , какво и каде трябва да търся: марки,съвети,особености,каква материя,средна цена и др,абе всичко полезно

Коментар

Working...
                              X