здравейте колеги искам да попитам за задните спирачки на бравото ръчната и педала на спирачката 2 различни барабана ли са и понеже незнам дали са накладки там ако са стават ли за правене или трябва да се копуват нови (бъкел не разбирам от чаркове извинявам се ако съм се изразил неправилно)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
задни спирачки FIAT BRAVO ?
Collapse
X
-
За всяко колело от задните има само по един барабан и по два броя накладки (някои ги наричат челюсти). В комплекта накладки който ще си купиш (няма нищо да правиш, все пак не караш жигула, а и няма да ти излезе по-евтино) има 4 броя накладки, точно колкото ти трябват за смяната.Магазина от който можеш да си ги купиш е www.axm-auto.comЦената е около 30лв. Марката която ще ти препоръчам е STEINHOF. Имам лични впечатления от тези накладки и спират просто отлично!Fiat Punto 1.1 '97
-
ами днеска се въртях и яко на шейна счупих 2-те леви джанти и т.н. оправих ги това друг вапрос но отидох да ми видят ходовата час в какво състояние е и ми пробваха спирачките от пред са добре но задните не хващат изобщо (особенно дясната) обаче като дръпнат ръчната кове та говорих с комшията ( кара S класа мерцедес) та при него били 2 барабана и ръчната била на оделен барабан та се зачудих да неби и при мен да е така защото ръчната държи а на педала ги няма
Коментар
-
Ето снимка на задния мост:http://photo-zona.net/images/user315...zadenmost2.JPGEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
durex_a написа:и последно ръчната на същия барабан ли е вързана или си има нещо отделно ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар