Здравейте отново колеги Имам един въпрос, колко атмосфери трябва да си помпя гумите на пунто мк 1 с гуми 13` 155 . В книжката пише предните 2 , задните 1.9 не мислите ли че е малко ? И вие колко си ги помпите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко атмосфери да си помпа гумите ?!
Collapse
X
-
Re: Колко атмосфери да си помпа гумите ?!
staik написа:Здравейте отново колеги Имам един въпрос, колко атмосфери трябва да си помпя гумите на пунто мк 1 с гуми 13` 155 . В книжката пише предните 2 , задните 1.9 не мислите ли че е малко ? И вие колко си ги помпите?Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
-
alvanovo написа:2,3 всичкиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
За лятото 2 за зимата 2.1 според мен си е най-добре.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
При заводски размери на гумата и джантата си гледай техните препоръки. Ако не се съобразиш с тях, се появяват страничните ефекти - вдигнат разход на гориво, намалено сцепление с пътя, по-силно износване на гумата...... Мойте са си по фабрично предписание - за 205/50/15 е 2.4 отпред, 2.2 отзад!Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар