Моите извинения, колега. Съжалявам, просто набързо го написах, защото нямам много време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете при избор на размер на гуми.
Collapse
X
-
alvanovo написа:дебица, но какъв моделаз карам със зимни дебица фриго 2доволен съм ,макар да има едно малко биене, което не мога да го отстраняи това само със зимните гумикато мина на лести - със съшите джанти и изчезвалетните ми са максис и Клеберна същия размер 185/65/14вземи евтини гуми, нали все пак не си голям спортистзатова няма смисъл то скъпи
Коментар
-
Колеги разбрах ви какво искате да кажате, но пак не съм съгласен. По пътя на логиката при същите завъртания на гумата се изминава по голямо разтояние заради по големия диаметър на гумата. Разликата от 55 и 65 е + 37 мм., което макар и малко се напрупва и така за същите завъртания е изминато по голямо разтояние със същия разход при гуми 65, отколкото по малко разтояние с гуми 55 и същия разход.
Коментар
-
ogi28b написа:Forsaken написа:Колега, така се получава, когато не се рови човек в по-старите теми да попрочете малко! Естествено, че ще ти дава по-висок разход с по-малките гуми, защото ти си отчиташ километрите по километраж а не както трябва! Разхода си ти е същия и ако сложиш по-големи гуми пак няма да мръдне осезаемо - просто си смятай верните километри! За гумите - по-големо значение, според мен, има мекотата на борда на гумата а не височината и!За справки - http://www.avtogumi.com/
Коментар
-
колега слагай кви гуми иска6 и какви пари може6 да даде6аз сам с пунто 1.2 75 , а отзад сам сас 185/65/14Но за сметка на по-добрия вид с тез гуми кат ка4а повече от 3-ма души и се усешта че колата се тормози-Но аз не сам такси и кои се цупи да се фашта рейса(повече от трима НЕ)Drive or Die!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар