колеги махах жабката и съм направил нещо на ел стъклата не работят и двете дори и лампи4ките на коп4енцата не светят.Може би нещо съм бутнал кабелите зад жабката дето са.Бушон ли ще е или някое реле. Помогнете моля!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля помощ не ми работят ел. стъклата
Collapse
X
-
Провери буксите там към една черна кутия, точно над жабката се пада. Закрепена е на гредата. Тя отговаря за ел. стъклата. Там в едната букса влизат два червени кабела. Трябва да има напрежение близко до акумулаторното, на контакт. Ако няма напрежение е бушон. Ако си има и стъклата не работят - сменяш модула.Fiat Marea TD100
-
В някои модели е зелена но повечето са черни. Едни са два куплунга и мисля че твоята е такава, а други - Марея,Брава са с три. Аз имам една такава с два извода, която я купих за Мареята ми, от един колега от форума, но се оказа че не става и е от Браво. Ако искаш ще ти я дам за колкото съм я купил. Но първо си провери двата червени кабела които влизат в една от двете букси дали имат напрежение и дали не е от бушона. За да не стане така, че да имаш после два здрави модула и да се чудиш като мен, какво да ги правиш. Иначе аз я купих за 30 лв.Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар