Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лампата на еърбег-а свети.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

perlsite написа:
    Iwan написа:
    Най добре иди в сервиз защото току виж аербега се отворил без причина.
    Ако ме питаш може да стане обратното: да не се отвори когато има причина...
    така е... но надай си Боже да стане без причина да се отвори - това автоматично е предпоставка за ПТП!!!При мен след рестарт във ВантоТрейд лампичката продължи да свети но той човека там ме успокои и ми показа че всичко е наред... при мен си свети постоянно... но при дълъг път (по-дълъг от 30-тина километра) следващите няколко пъти не свети... много странно се държи и не мога да я разбера!моя съвет е - иди да си ти прегледат еърбег-а и да си ти кажат че е добре вместо само да му трепериш... а тази лампичка - обмислям варианта, ако не пише някакви грешки в компютъра да я изключа и да не свети...
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Не виждам логика да свети от бушона. Може би като извадиш бушона просто грешката се изчиства, но след време се появява пак. Аз вече в една друга тема писах за подобен проблем в Стилото (първите бройки, после е коригиран). Там причината е от кантара на седалката - има дефект, мисля че в някой от датчиците му, и лампичката светва понякога. Някой път пък не свети Също така ако я вържат към компютъра и изчистят грешката после доста повече време минава преди да светне пак. Не съм пробвал ако извадя бушона и го сложа пак обаче. Както и да е - докато свети лампичката със сигурност еърбега няма да се отвори (ако имаш повече от един - този , за който е повредата - другите трябва да работят)Най-добре в сервиз могат да ти кажат или разтърси из интернета, ако е често срещана повреда ще пише какво е.
      Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

И при мен свети, ще разгледам в книжката, при мен разположението на бушоните е различно.
        Карам Brava 1,8 16V EL & BSM LPG

Коментар

Working...
        X