Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лампата на еърбег-а свети.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аааа ?Може да СВЕТИ лампата, защото има ИЗГОРЯЛ бушон ?Хич не ми се вярва ... но евтино звучи
    Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

oduh написа:
      аааа ?Може да СВЕТИ лампата, защото има ИЗГОРЯЛ бушон ?Хич не ми се вярва ... но евтино звучи
      и на мен не ми се вярваби трябвало, ако е изгорял да не свети като дадеш на контакт за самопроверката
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

като сложа нов бушон ,си свети самопроверката и гасне (но ми се струва прекалено бързо,че гасне) ,а иначе без бушончето си свети постоянно .
        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
          като сложа нов бушон ,си свети самопроверката и гасне (но ми се струва прекалено бързо,че гасне) ,а иначе без бушончето си свети постоянно .
          Абе шефче, я обясни по-детайлно кой е тоя бушон, защото при мен има само един 5А и той е от горната група, най-горе, най-вдясно.Всичките "най-долу" на горната група са ми 20А.

Коментар

да не са ти по-различно бушоните ??? ще трябва да го снимам за да стане по-ясно
            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
              да не са ти по-различно бушоните ??? ще трябва да го снимам за да стане по-ясно
              На схемата от предишната страница бушон 3 ми е 7.5А, този вдясно от него е 5А, всички останали са 20А

Коментар

Re

Това е снимка от книжката на Бравото - малко е размазано, но се вижда. Тоя оградения бушон е 5А и го дават да е за еърбега.
                Прикачени файлове
                Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter

Коментар

Re: Re

Pesho написа:
                  Това е снимка от книжката на Бравото - малко е размазано, но се вижда. Тоя оградения бушон е 5А и го дават да е за еърбега.
                  това не е ли под жабката?защото в моята книжка пише, че е от другата страна и е на първия ред десния бушон

Коментар

Re

Не е под жабката. Снимка А са бушоните от ляво на волана. Бушони под жабката имат само 1.8, 2.0 и ТД100. При 1.6 няма бушони там(поне така пише в книжката)

Коментар

Pesho написа:
                      Не е под жабката. Снимка А са бушоните от ляво на волана. Бушони под жабката имат само 1.8, 2.0 и ТД100. При 1.6 няма бушони там(поне така пише в книжката)
                      защото снимката в дясно е другаа за бушоните при мен не е този който си показал, а на първия ред десния бушоназ ги гледах днес - бяха здравиявно друг ми е проблемасега пак погледнах колатабушоните са по друг начин подреденипървата колонка е с 4 бушона, а втората с 25А е на първия ред вторият бушон

Коментар

добре де, последно ...Аз съм с 1.8. Знае ли някой от вас кой бушон отговаря за еърбега при мен ?

Коментар

Re

Според книжката само на еърбега бушона е 5А. Търсиш го него, ако е здрав значи проблема не е в него, ако не - сменяш го и се надяваш лампата да спре да свети.

Коментар

Pesho написа:
                            Според книжката само на еърбега бушона е 5А. Търсиш го него, ако е здрав значи проблема не е в него, ако не - сменяш го и се надяваш лампата да спре да свети.
                            Това не е толкова сигурно ... моята кола е купена на старо. Не знам кой бушон къде е слаган. Не мога да позная по това колко ампера пуска дали е точния.

Коментар

Най добре иди в сервиз защото току виж аербега се отворил без причина.

Коментар

Iwan написа:
                                Най добре иди в сервиз защото току виж аербега се отворил без причина.
                                Ако ме питаш може да стане обратното: да не се отвори когато има причина...
                                FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Working...
                                X