6ma7ka7a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
важно моля помогнете .. чи маи направих беля :(
Collapse
X
-
Нищо няма да му стане на двигателя стига сте гадали за детонации и отлагания на смоли :D Явно става въпрос за двутактова смес която е в съотношение 20-30 грама масло на литър бензин. На двигателя му няма нищо от такава смес , на инжекторите също даже се чувстват малко по-добре от масълцето което минава през тях. Единствено нанася поражение върху катализатора. И така няма никакъв проблем да кара с такова гориво ако няма катализатор , лично ще споря със всеки за развенчаване на този мит И дума неможе да става за някакво поражение върху изказаните горе предположения. Цитат: Ако се кара дълго с този бензин стават много отлагания вътре става като смола, а разпръсквачите незнам на какво ще станат. отлагания - едва ли детогацията ще зацепи сегментите, клапаните и леглата им Това не ми е ясно как ще станеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
marmil написа:Atanas71 написа:отлагания - едва ли детогацията ще зацепи сегментите, клапаните и леглата им[/color]Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
BeKs4o написа:ами налях 6 литра и сам минал 25 км макс казаха ми че е слаб бензина и е с мн масло дане са запекли дюзите малеее ще откача а бензина бил 86 отаново число
Коментар
-
Atanas71 написа:Нищо няма да му стане на двигателя стига сте гадали за детонации и отлагания на смоли :D Явно става въпрос за двутактова смес която е в съотношение 20-30 грама масло на литър бензин. На двигателя му няма нищо от такава смес , на инжекторите също даже се чувстват малко по-добре от масълцето което минава през тях. Единствено нанася поражение върху катализатора. И така няма никакъв проблем да кара с такова гориво ако няма катализатор , лично ще споря със всеки за развенчаване на този мит И дума неможе да става за някакво поражение върху изказаните горе предположения. Цитат: Ако се кара дълго с този бензин стават много отлагания вътре става като смола, а разпръсквачите незнам на какво ще станат. отлагания - едва ли детогацията ще зацепи сегментите, клапаните и леглата им Това не ми е ясно как ще станеFiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Ако се кара дълго с този бензин стават много отлагания вътре става като смола, а разпръсквачите незнам на какво ще станат.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Е колега ако става въпрос за карана на различни горива аз съм каръл лада на тулол ама не издържа много.FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
Не бой се, нищо и няма на колата. Знам че двутактовата смес се прави в съотношение 1:50 масло:бензин, или на един литър 20мл масло. Също така маслото за двутактови двигатели дето се смесва с бензина знам че изгаря без да оставя нагар.Зимата на дизела примерно му слагаш 5% бензин и двутактово масло в съотношение 1:50 и се караш без никакви проблеми. Така че нищо му няма на мотора, това за сегменти и клапани са ала-бала. Също не знам да се произвежда отдавна ниско октанов бензин, то 92 не се произвежда какво остава за 86 така че най-вероятно генератора си е бил зареден с 95 и двутактово масло в горното съотношение.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
lov написа:6ma7ka7a написа:Е колега ако става въпрос за карана на различни горива аз съм каръл лада на тулол ама не издържа много.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар