моля да ми дадете савет. значи имам фиат браво 99г 1.8гт 115к.с 16в. и днес му налях бензин от генератор не го знам какав е казаха ми че е мн слабо октаново число и бил с масло и спрях колата след като ми казаха. довре работи но искам да знам може ли да стани някоя бела . сащо така ми казаха чи трябва да смакна резервоара и да почистя инджекцията и дузите моля даите ми някакви схеми как да сваля резервоара и как да се почистят др две неща. и дали и е станало нещо ватре в двигателя да сам минал с този бензин 25 км максимум моля даите някакав савет зашото сам мн наплашен. благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
важно моля помогнете .. чи маи направих беля :(
Collapse
X
-
Re: важно моля помогнете .. чи маи направих беля
BeKs4o написа:моля да ми дадете савет. значи имам фиат браво 99г 1.8гт 115к.с 16в. и днес му налях бензин от генератор не го знам какав е казаха ми че е мн слабо октаново число и бил с масло и спрях колата след като ми казаха. довре работи но искам да знам може ли да стани някоя бела . сащо така ми казаха чи трябва да смакна резервоара и да почистя инджекцията и дузите моля даите ми някакви схеми как да сваля резервоара и как да се почистят др две неща. и дали и е станало нещо ватре в двигателя да сам минал с този бензин 25 км максимум моля даите някакав савет зашото сам мн наплашен. благодаря предварителноФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Колега, не си прави опоти с количката. Ще спестиш някой лев, но може да изгориш с много. Не си минал много километри и не е страшно за двигателя, но източвай това и налей истинско гириво. Зависи, разбира се какъв е бел генератора. Има едни военни машини с генератори с волгови двигатели - те са с бензин 95.
Коментар
-
BeKs4o написа:ами налях 6 литра и сам минал 25 км макс казаха ми че е слаб бензина и е с мн масло дане зацапам някои дузя или нешто малеее ще откачаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
BeKs4o написа:ама бил бензина 86 окт и с масло не е напраил проблем за 30 км така ли нищо и нямаше спрях я пред дома и оборотите бяха добре но се пак нз како става ватре в двигателяФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
BeKs4o написа:ама бил бензина 86 окт и с масло не е напраил проблем за 30 км така ли нищо и нямаше спрях я пред дома и оборотите бяха добре но се пак нз како става ватре в двигателяFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар