здравеит вси4ки.Аз жсе оште нямам ФИАТ, но много харесвам БРАВАТА.Някои мои познати ми казват че не си струвала парите и че давала много дефекти особенно в електрониката.Много бих искал да чуя вашето компетентно мнение за ФИАТ БРАВА.Благодарч на всички предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ште кажете за ФИАТ БРАВА
Collapse
X
-
Re: Какво ште кажете за ФИАТ БРАВА
nika написа:здравеит вси4ки.Аз жсе оште нямам ФИАТ, но много харесвам БРАВАТА.Някои мои познати ми казват че не си струвала парите и че давала много дефекти особенно в електрониката.Много бих искал да чуя вашето компетентно мнение за ФИАТ БРАВА.Благодарч на всички предварително
-
Колега тука във форума е истината - разрови внимателно, ще намериш доста за Брава. Иначе моето мнение е че колата е неповторима като дизайн, комфорт и усещане при каране. Еднакво е добра и в града, и на дълъг път. Сравнително евтина е за поддръжка и не се чупи много. Абе с две думи - много добър избор!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Re: Какво ште кажете за ФИАТ БРАВА
и аз от един приятел чух, че не си струвала парите. а от друг пък приятел чух, че гадовете от фиат, благодарение на някакъв подъл маркетингов трик принуждавали хора да дават за бравите мнооого повече пари, отколкото им е реалната цена и се получило така, че бравите не си струва парите. и моля да ме извините за оффтопика, ама приятеля, ако ти каже коя кола си струва парите, или дори струва повече от парите си, ще сме ти безкрайно благодарни ако ни кажеш."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар