vintiliran написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с палене на студен двигател ФИАТ БРАВО
Collapse
X
-
-
проблем със паленето на фиат
И аз имам същия проблем.колата си пали и работи добре на газ.на бензин понякога ми светва лампата на инжекционна,и като подам газ изгасва.но най големия майтап е че на определен момент отказва да запали,ни на бутане ни на дърпане.намерил съм цаката да не оставам на пътя.свалям всички бушон чета и пак си ги слагам по места,колата пали все едно никога не е правила номера,независимо от това дали е топъл двигателя или студен.съмнявам се за датчик на Хол.моля помагайте със съвети ако някой е имал същия проблем.предварително благодаря. фиат крома 2.0 16в 137кс
Коментар
-
u_bo
Re: проблем със паленето на фиат
emulsia написа:И аз имам същия проблем.колата си пали и работи добре на газ.на бензин понякога ми светва лампата на инжекционна,и като подам газ изгасва.но най големия майтап е че на определен момент отказва да запали,ни на бутане ни на дърпане.намерил съм цаката да не оставам на пътя.свалям всички бушон чета и пак си ги слагам по места,колата пали все едно никога не е правила номера,независимо от това дали е топъл двигателя или студен.съмнявам се за датчик на Хол.моля помагайте със съвети ако някой е имал същия проблем.предварително благодаря. фиат крома 2.0 16в 137кс
Коментар
-
проблем със паленето на фиат
Добър вечер колеги.прибрах се от работа и пак тука.днес бях и до газовия майстор както ме посъветва колегата.да поясня преди да стане белята ,от самите кабели защото всичко е капаци.и от там установих притиснат кабел.тя милата сигнализираше със леки намеци като препукваше ма кой да и обърне внимание.колата като карах на газ стана адски гърмеж,вследствие потроши дебитомера,скъса чак фланеца на въздушния филтър .и от там почнаха дертовете.сменен дебитомер,кабели,свещи.днес пътувах на100-километра рекох ще покарам на бензин.малко ластик ,рекох да направя на тази бегачка и опа .колата придърпва на настъпване,вдига обороти а не върви,както преди.мога смело да кажа на газ върви много по добре даже отлично.и другото на място забелязах светва червената лампа на инжекционна.като отбележа че колата е карана и на бензин в Италия и на газ тя така си дойде комплект.Не е газов инжексион а чисто обикновен на газова със изпарител.Фиат крома 2.0 16в 137кс.
Коментар
-
npace написа:Развитие по темата има ли?Видя ли свещите смени ли ги?Bravo HGT 2.0 20V
Коментар
-
Re: проблем със паленето на фиат
emulsia написа:Добър вечер колеги.прибрах се от работа и пак тука.днес бях и до газовия майстор както ме посъветва колегата.да поясня преди да стане белята ,от самите кабели защото всичко е капаци.и от там установих притиснат кабел.тя милата сигнализираше със леки намеци като препукваше ма кой да и обърне внимание.колата като карах на газ стана адски гърмеж,вследствие потроши дебитомера,скъса чак фланеца на въздушния филтър .и от там почнаха дертовете.сменен дебитомер,кабели,свещи.днес пътувах на100-километра рекох ще покарам на бензин.малко ластик ,рекох да направя на тази бегачка и опа .колата придърпва на настъпване,вдига обороти а не върви,както преди.мога смело да кажа на газ върви много по добре даже отлично.и другото на място забелязах светва червената лампа на инжекционна.като отбележа че колата е карана и на бензин в Италия и на газ тя така си дойде комплект.Не е газов инжексион а чисто обикновен на газова със изпарител.Фиат крома 2.0 16в 137кс.Bravo HGT 2.0 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар