Здравейте. Забелязах, че повечето мнения във форума за Италсервиз не са никак добри, но и като дати са доста стари. Интересува ме в момента някой дали е ходил там и какво мисли. Аз си взех в началото на годината Фиат Брава 1.6, 16v, инжекцион и понеже в книжката към колата това беше един от препоръчаните сервизи закарах я направо там. До сега съм много доволен. Приемчик ми е Пепи (не му знам друго име ) и до сега обслужването е перфектно. Два пъти я карах и само за преглед, за което не ми взе никакви пари. Като цени се консултирах с приятели и казаха, че са ми взели доста добре, а освен това спрямо 2 сервиза в Младост ми взеха и по-малко. Та питам защото ми се налага да сменя съединител и мислех да я карам там, но сега първо реших да се консултирам. За ремонта ми казаха между 400 и 500лв с части и труд. Какво мислите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на съединител в Италсервиз?
Collapse
X
-
Колеги, съжалявам за офтопика, ама така за инфо:LaeMiSe, кои сервизи в младост са ти поискали повече пари и за какви ремонти (и пари) става дума?van_dal, да се обосновеш евентуално - сервизи, цени? Благодаря.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Сега питах мой приятел - 120лв. за смяна на съединител.Съединителя може ти да си го вземеш, може и той да ти го купи,цената която е дал е само за работа.п.с. Ако искаш съединител на 15000км. за 50лв. виж тук:снимки:http://trace.data.bg/p/files/Pics/temp/clutchEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
vesko написа:van_dal, да се обосновеш евентуално - сервизи, цени? Благодаря.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Значи в Италсервиз смяна на ангренажен ремък ми беше 300лв (54лв ремъка, 154лв - обтегателна и другата ролка и останалото труд); 180лв смяна на останалите ремъци с ролките и 248лв за смяна на маншони на скоростната кутия + масло за скоростната кутия + маркучите на спирачките + течност за спирачките + накладки + комплект чистачки. За ангренажния ремък в сервиза в Младост срещу Била ми искаха 360лв, а в този малко по-надолу срещу тенискортовете 350лв.
Коментар
-
за такива голями ремонти си ходя до Ямбол и ми излиза ПОНЕ С 100 лева надолу доволен съм и си заслужава за смяна на съединител (комплект с масло (скоростно) и един тампон на скоростната кутия ( 54 лева) целия ремонт ми излезе някаде 400-450 лева в Вантотрейд ми искаха някаква кусмическа сума от 670-720 лева и цял ден работа1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар