Здравейте колеги. Значи проблема е следният като изрязвам колата без въртежи просто я настъпа здраво и започва да мирише на съединител възможно ли е вече да е за смяна но не усещам да не бачка съединитела бачка си на какво може да се дължи това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мирише на Съединител?
Collapse
X
-
Re: Мирише на Съединител?
fanatiliano написа:Здравейте колеги. Значи проблема е следният като изрязвам колата без въртежи просто я настъпа здраво и започва да мирише на съединител възможно ли е вече да е за смяна но не усещам да не бачка съединитела бачка си на какво може да се дължи това?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Мерси колега и аз това предполагах но не мсях да го напиша исках да вида предложения. Но колега не усещам обаче като я напуна да не си върви колата върви си но буксува явно и затова мирише. А притискателен диск той комплект с феродовия ли е и трява ли и него да сменям че ще ми е за първи път със съединителя и несам в час все още и пак благодаря
Коментар
-
fanatiliano написа:Мерси колега и аз това предполагах но не мсях да го напиша исках да вида предложения. Но колега не усещам обаче като я напуна да не си върви колата върви си но буксува явно и затова мирише. А притискателен диск той комплект с феродовия ли е и трява ли и него да сменям че ще ми е за първи път със съединителя и несам в час все още и пак благодаряФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
fihi
fanatiliano написа:Благодаря много колега златен си Колега да те питам само знаеш колко струва в сервиз смяна на съединител горе долу да сам наясно сам или в сервиз
Коментар
-
fihi
peho написа:fihi написа:На мен в Габрово ми взеха 100лв. за работа. И помежду другото си оставиха ръцете.
Коментар
-
Еми пробвай го - Опри я в някой бордюр,дръпни ръчната,включи на пета,дай една постоянна газ и отпускай съединителя.Ако отделя заедно с отпускането на съединителя и изгасне,а не изведнъж в най-горно положение да изгасне значи е добре... Обаче щом твоя и в движение мирише предполагам че е за смянаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Колега ами ти сигурен ли си,че миризмата е на феродо?Питам те защото аз сменях съединител есента,а преди това като тръгвах на мръсна газ на първа и като сменя на 2-ра и не можех да въртя гуми,съединителя ми буксуваше,но не ми е домирисвало никога на феродо.Кажи къде ти отделя педала горе или долу.Ако отделя горе значи може и да е за смяна щом има и миризма.На мен сега с новия съединител ми е добре ама като я карам над 3500-4000об. и започва да ми мирише на катализатор та си мислех дали проблема ти не е в катализатора?FIAT BRAVA 1.6 16v
Коментар
-
PaUnOff написа:Еми пробвай го - Опри я в някой бордюр,дръпни ръчната,включи на пета,дай една постоянна газ и отпускай съединителя.Ако отделя заедно с отпускането на съединителя и изгасне,а не изведнъж в най-горно положение да изгасне значи е добре... Обаче щом твоя и в движение мирише предполагам че е за смянаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар