Здравеите вчера колата ми направи едно проблемче!При подаване на контакт и завартане на клуча много силно се разтраква!Това става само за няколко секунди при самото и палене!После всичко е ОК!!!УИначе пали веднага и всичко ми е добре по колата!Просто някои ако знае нещо моля пишете!!!Благодаря предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тракане при палене на Фиат Браво 2.0
Collapse
X
-
Re: Тракане при палене на Фиат Браво 2.0
vlado_v5 написа:Здравеите вчера колата ми направи едно проблемче!При подаване на контакт и завартане на клуча много силно се разтраква!Това става само за няколко секунди при самото и палене!После всичко е ОК!!!УИначе пали веднага и всичко ми е добре по колата!Просто някои ако знае нещо моля пишете!!!Благодаря предварително!!!
Коментар
-
MadHead написа:Или да трака генерацията, ако е скъсан някой тампон. По принцип при палене вибрациите на двигателя и генерацията са по-големи
Коментар
-
коелга съжалявам за спама но да не пускам нова тема искам да питам.. моята зимата при палене се чуваше едно свистене за няколко секунди еи така и моите съмнения са данеби някой от външните ремъци да не е хубаво обтегнат или да прави някакъв конденз м/у ролката и ремъка, но нека ако има някой запознат да си каже мнениетоFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар