Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Два проблема при Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Два проблема при Пунто

здравейте, колеги, имам два въпроса:Първия е нали знаете, че на пунтото на вратите отстрани на стъклото има едно фолйо (мисля залепено допълнително) което почва да се къса и белита въпроса ми е къде могат да ми го сменят отремонтират или там каквото се правиа втория въпрос е свързан с ел. стъклата моето (лято стъко) се вдига на степени и изклучва някакво реле (под жабката) а дясното се вдига доста бавно (понякога) има също разлика с кой бутон го вдигам ако е с моя е бано ако е с бутона на другата врата по бързо.Какъв може да е проблема?

мисля че не си ме разбрал става въпрос за това фолйо оградено с червно (по скоро лепенка)
    Прикачени файлове

Коментар

Re: Два проблема при Пунто

1.По първия проблем-моята черна лепенка също беше тръгнала,отлепих я на части-с пръсти и нокти...,помощно средство бензин,страхувах се от по силен разтворител...е риска беше да не отлепя и боята...но всичко мина успешно-може би и с доза късмет. Нова не съм лепил...Такова фолио използват рекламните фирми-може да знаят някои по-лесен трик за отлепване...2.Проблема със стъклата смятам за комбиниран:-електроконтактен-лош контакт в бутоните или конекторите-механичен-заяждане във водещите шини,или в електромеханизма-вътре във вратата,под корите-огледай...Успех !
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

drago_1 написа:
        мисля че не си ме разбрал става въпрос за това фолйо оградено с червно (по скоро лепенка)
        Опс, сори, грешка Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Махам веднага мнението.

Коментар

имам го същия проблем със фолиото.....започнало е да се прокъсва....замислял съм се върху варианта да сложа ново фолио....тези които ги продават на метър....не знам до колко ще стане добре, защото в единия край влиза под уплътнението на стъклото на вратата... или изцяло да го махна....
          Punto 1.2, ELX MPI

Коментар

Working...
          X