Аз съм от тези собственици на фиат, на които радиатора на парното е протекъл и залял с антифриз управлението на аирбега.Модулът не подлежи на ремонт.Почти целият е овъглен.Та въпросът ми е след като вече има много брави по моргите мога ли да купя някакъв модул от друга брава/браво или трябва да търся абсолютно същия(по номера) като моя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
относно аирбега
Collapse
X
-
к
когато монтираш компютър невсеки път тръгва в повечето случаи е необходимо да се включи на диагностика имах случаи преди 3дни монтирахме втора употреба компютър и заравоти вездатрием грешките апреди 2седмици монтирахме на кола 3компютара от морга които неработеха чак четвъртия тръгна когато изттрихме грешките не е проблем ако са изкарвали аербеци слчваломисее да монтирам само аербек да изтрия грешката и даравоти.тел.0897943620
Коментар
-
Re: к
gal76 написа:когато монтираш компютър невсикипът тръгва в повечето случаи е необходимо дасе включи на диагностика имах случаи преди 3дни монтирахме втора опотреба компютър и заравоти вездатрием грешките апреди 2седмици монтирахме на кола 3компютара от морга които неработеха чак четвъртия тръгна когато изттрихме грешките не е проблем ако са изкарвали аербеци слчваломисее да монтирам само аербек да изтрия грешката и даравоти.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Днес от една автоморга се спрях и си купих комп. за еърбега заедно с буксата(доволен съм от работниците в автоморгата).Та сложих първо новата букса и закачих компютъра.Вкючих акумолатора.Светна лампата за еърбега и след секунда две изгасва заедно с останалита контролни лампи.И така е вече привсяко палене на колата.Всичко наред ли е вече по системата?FIAT Brava 1.6 16v 1996г.
FIAT Doblo 1.2 8v 2001г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар