Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

добре ли е за обикн.водостр.да работи с гореща вода.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добре ли е за обикн.водостр.да работи с гореща вода.

проблем ли ще е ако кам обикновена водоструйка /жълт керхер май беше,от метро/ закача топла,гореща вода,дали ще се амортизира нещо повече за да се скапе.

Re: добре ли е за обикн.водостр.да работи с гореща вода.

vin_d написа:
    проблем ли ще е ако кам обикновена водоструйка /жълт керхер май беше,от метро/ закача топла,гореща вода,дали ще се амортизира нещо повече за да се скапе.
    Колега, не е мястото на темата ти тук.

Коментар

naskobg написа:
      vin_d написа:
      Колега, не е мястото на темата ти тук.
      Ако не можеш да помогнеш защо се опитваш да спамиш.По въпроса за водоструйката можеш да и пуснеш топла вода до +40 градуса по целзии не повече.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
        ...По въпроса за водоструйката можеш да и пуснеш топла вода до +40 градуса по целзии не повече.
        И аз така съм чувал. В никакъв случай не опитвай с по-топла вода!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Мога да ти кажа какво се случва ако пуснеш гореща вода през водомер за студена вода - стапят се чаркалъците вътре в него. Та предполагам и в твоя случай така може да стане.

Коментар

много сам ви благодарен за одговорите ,значи ще пряскам с обикновената си праскалака за поливане,миене.Ще прескоча водосруиката.И аз се самнявам,че ше и стане нещо ма се пак да питам.

Коментар

не е задължително да е баш 40, в самите характеристики си пише максимална температура
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
              X