Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за датчик за маслото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за датчик за маслото

Здравейте колеги. Някой знае ли датчика за нивото на маслото (не тоя за ниско ниво) с масата ли се командва? Аз мисля, че е с ния, но все пак.

д

каква е колата
    тел.0897943620

Коментар

То принципно няма значение колега, но щом си решил да трупнеш някой пост - ще ти кажа. Пише я в гаража ми.

Коментар

да, от таблото тръгва захранване, минава през лампата, и датчикът и дава маса. И аз трупнах някой пост колега, имаш ли развитие по въпроса за датчика за ниво на маслото? Имам поне още един автомобил, в който ситуацията е както при теб - не свети.

Коментар

ogi28b написа:
          да, от таблото тръгва захранване, минава през лампата, и датчикът и дава маса. И аз трупнах някой пост колега, имаш ли развитие по въпроса за датчика за ниво на маслото? Имам поне още един автомобил, в който ситуацията е както при теб - не свети.
          Благодаря зя съвета Оги. За сега нямам развитие, но съм решил да се пробвам. Мисля да откача на някой канал кабела от датчика и да го дам на маса за да видя какво ще стане. Ще споделя после какво се е получило. Ще помоля един друг колега от форума (сещаш се кой е) да гледа какво става по таблото, докъто аз ръчкам кабелите. Колкото до трупването на поста - Ти винаги си давал точни отговори, с цел да бъдеш полезен на колегите, за което аз лично ти благодаря.

Коментар

Working...
          X