Пак здравейте колеги.Искам да спра АБС-а.Не ми харесва как работи.По-добре спирам без него. Може ли да издърпам някоя букса,че да спре да бачка?Ако дръпна тази голямата(на шота) какво ще стане? Не се вижда много-много,но нямам друга снимка сега.Пак се сещам вечер да питам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да прецакам АБС-а?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
КИМИ написа:Ако махнеш АBS- а лятото ще спираш отлично, но ще си спомниш за тази стъпка зимата на хлъзгавото...http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:КИМИ написа:Ако махнеш АBS- а лятото ще спираш отлично, но ще си спомниш за тази стъпка зимата на хлъзгавото...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
niko09 написа:Особено ако едната задна гума кове повече от останалитеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Колеги,няма да се караме сега Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Заради "прекрасния"ми АБС наскоро подпрях 1 голфче.Беше топло,но мокро.Тъкмо тръгвах и трябваше да спра.Реагирах много бръже,но колата не иска да спре.3-4 пъти скачам в дупките по пътя от Бояна към околомръсното.Накрая ги запомних,де.Той не само като е мокро,а и като друсне малко колата и ако натисна спирачките и айдеееее.Не само на мойта кола не баца като хората.На 1 от колегите след 2-3 пъти спиране по средата на кръстовище,му писна и отскубна датчик на предна гума.На сухо се убедих,че без него спирачния ми път при 80-100 км/ч. е много по-кратък,отколкото с АБС-а.А относно мокро и снежно-до сега съм карал без АБС-ови екстри Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 и доста добре се справям Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 .Разбира се,бих предпочел да го има,но искам да съм сигорен.Или го има,или не.Малко е изнервящо при всяко увеличаване на скоростта да гледам първо дали ми светят лампите,че не работи,за да знам как и кога да натискам спирачката.Утре ще видя бушонитеMarea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
infineon написа:КИМИ написа:Ако махнеш АBS- а лятото ще спираш отлично, но ще си спомниш за тази стъпка зимата на хлъзгавото...AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
mareauser написа:Колеги,няма да се караме сега Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Заради "прекрасния"ми АБС наскоро подпрях 1 голфче.Беше топло,но мокро.Тъкмо тръгвах и трябваше да спра.Реагирах много бръже,но колата не иска да спре.3-4 пъти скачам в дупките по пътя от Бояна към околомръсното.Накрая ги запомних,де.Той не само като е мокро,а и като друсне малко колата и ако натисна спирачките и айдеееее.Не само на мойта кола не баца като хората.На 1 от колегите след 2-3 пъти спиране по средата на кръстовище,му писна и отскубна датчик на предна гума.На сухо се убедих,че без него спирачния ми път при 80-100 км/ч. е много по-кратък,отколкото с АБС-а.А относно мокро и снежно-до сега съм карал без АБС-ови екстри Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 и доста добре се справям Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 .Разбира се,бих предпочел да го има,но искам да съм сигорен.Или го има,или не.Малко е изнервящо при всяко увеличаване на скоростта да гледам първо дали ми светят лампите,че не работи,за да знам как и кога да натискам спирачката.Утре ще видя бушонитеAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:infineon написа:КИМИ написа:Ако махнеш АBS- а лятото ще спираш отлично, но ще си спомниш за тази стъпка зимата на хлъзгавото...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар