Здравейте имам проблем със задната скорост на фиат браво 1.9 тд 1997г. докато я намеря виждам бая зор .. или по скоро влиза когато си иска. имате ли някаква идея от какво може да е . мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите
Collapse
X
-
Не не трябва да се тръгва на 1ва защото излиза блокировката на задната скорост! Това е защита! Трябва да си напълно спрял и пуснат съединител, натискаш съединителя и вкарваш задна, ако тогава не влиза значи има проблем!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: Проблем със скоростите
evrobom написа:Здравейте имам проблем със задната скорост на фиат браво 1.9 тд 1997г. докато я намеря виждам бая зор .. или по скоро влиза когато си иска. имате ли някаква идея от какво може да е . мерси предварително
Коментар
-
И мен ме интересува, че нещо зор виждам да включа задна.
Здравейте,Няма ли някои, да обясни защо така се получава? Не е нормално като колата ми е студена да включва без проблеми задната, а като загрее да не успявам да я уцеля нито веднъж. Като загрее олеле мамайчице то са едни упражнения със лоста, ха на 2, на 3, на 4 -та та зор неземен.Дайте съвет или някои които има е имал такъв проблем....?И друго....... пак като загрее.... на първа се включва трудно с натиск, а втора да не говорим, че даже понякога и не иска.Другите предавки са ОК 3,4,5 няма грижи ама 1 и 2 -ра ..... лелллеле и само на загрял двигател...?!ПоздравиSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
u_bo
-
Дали не е възможно да има калпав тампон на двигателя, който да променя наклона на двигателя с промяната на температурата и по този начин да пречи на превклучването.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
u_bo
2000_16V написа:Дали не е възможно да има калпав тампон на двигателя, който да променя наклона на двигателя с промяната на температурата и по този начин да пречи на превклучването.
Коментар
-
Не е в това проблема, кутията си е стара и си иска малко чалъми дет се вика. Като свикнеш да погаждаш оборотите, да правиш и ти малко синхронизиране и скоростите си влизат. Аз съм си свикнал с междинната газ от бусовете и като карам лека кола някой като се вози при мен и се чуди как като автоматик ги сменям без да се усеща смяната на предавката На доста коли съм забелязал, че студени кутиите включват по-добре, не знам защо е така.А за задна съм писал, че винаги давам съвсем леко напред и веднага задна още докато колата се движи леко назад и влиза без проблем.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар