Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Амортисьорче,вместо щека? Как?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да и аз с малки умуваници реших че като слагам(щото и аз от доста време съм го замислил като го видях) ще е с ябълка. Щом така го правят явно е по-добре,самоче незнам неможе ли само с един амортисьор? Няма ли да е по красиво (така е на нашето Ауди-с един по-дълъг амортисьор)
    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Да ама на вашето ауди капака като цяло е по-масивен а на фиатката и е тънка ламаринката и като отвориш капака и го пуснеш и ще се осуче единият край и ще стане грозноАбе как се пише правилно "осуче" или "усуче"?
      FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

bg_bombeto написа:
        Да ама на вашето ауди капака като цяло е по-масивен а на фиатката и е тънка ламаринката и като отвориш капака и го пуснеш и ще се осуче единият край и ще стане грозноАбе как се пише правилно "осуче" или "усуче"?
        Усуче с У уууусуче
        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Благодаря
          FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

Добре де,ами как оригинално е с една щека като отвориш да се подпре,а не с две :P Не че има значение ама питам от любопитство

Коментар

Въпрос на вкус и якост на амортесьора, май че той по-би се поддал на усукване спрямо щеката, затова според мен е по-добре с 2, пък и никак не е желателно да ви цапардоса капака по главата когато сте под него, все пак главата ти не струва 19.80 лв.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Добре де разбрах някой неща ... сега от толкова много предложения, кое е най-доброто, от коя кола стават най-хубаво.Нали, за да може всеки който желае да отиде в магазина да го купи и да си го направи после!Затова питам кое е най-добро, защото и аз съм желаещ ....Айде поздрави.

Коментар

Еми трябва да се пробва ама никой не иска да е пръв :D Откъде мога да взема такъв хромиран амортисьор с "ябълка" в Пловдив?

Коментар

и аз сам мислил да слагам,даже си намерих в едно маг.2ра употреба части от накав фиат,ше следа темата за тънкости.

Коментар

отварях http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 и по тва разбрах,че стило и купе имали и такива амортисьорчета на предния капакзначи,ако някой го потвърди и прати снимки ше ни помогне мн.

Коментар

Най - добре и най - сигурно е с щека, имал съм и с амортисьор, като духне вятър, ти пада на главата. конструкторите не са толкова глупави.
                        FIAT Marea Weekend 1.8 бензин/газ 115 к. с. 1997 г.

Коментар

vin_d написа:
                          ...и по тва разбрах,че стило и купе имали и такива амортисьорчета на предния капакзначи,ако някой го потвърди и прати снимки ше ни помогне мн.
                          Щом ще помогне мн. ...
                          Прикачени файлове
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

vin_d написа:
                            отварях http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 и по тва разбрах,че стило и купе имали и такива амортисьорчета на предния капакзначи,ако някой го потвърди и прати снимки ше ни помогне мн.
                            ако тия амортисиори станат ще е яко .аз имам познат дето има магазин за авточасти и ще се постарая да си закупя такива с опция ако не станат да ги върна

Коментар

mesi написа:
                              Най - добре и най - сигурно е с щека, имал съм и с амортисьор, като духне вятър, ти пада на главата. конструкторите не са толкова глупави.
                              варианта е след като се монтират амортисьорите, да се остави щеката. вдигането на капака ще е доста по-комфортно с помоща на амортисьорите, а при нужда (вятър) си го зацепваш и с щеката на Marea Weekend на петата врата амортисьорите не са ли подходящи и за предния капак? или ще дойдат малко слаби? моите са по 420N.намерих още една тема в нета, писах на автора да ми каже какви са точно амортисьорите, ама дали ще отговори ... ще взема да пиша и на другите ...
                              Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                              Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

6ma7ka7a написа:
                                Аз пък взех от Лада нива(за задната врата) малко престъргване на резбата на болтовете от 8 на 6мм и става работата.
                                Колега а точно ли стана без да дупчиш, както е показано с тези хромираните на INXX как се монтират?
                                KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                                Land Rover Discovery 2.5TD '94
                                EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                                EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                                EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Working...
                                X