Колеги имам един въпрос свързан със съединителя....понеже на приятелката ми аудито съединителя и отделя много високо.....искам до попитам от какво е причинено това и има ли начин да се регулира?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за съединител?
Collapse
X
-
Re: Въпрос за съединител?
Geraka написа:Колеги имам един въпрос свързан със съединителя....понеже на приятелката ми аудито съединителя и отделя много високо.....искам до попитам от какво е причинено това и има ли начин да се регулира?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Atanas71 написа:Geraka написа:Колеги имам един въпрос свързан със съединителя....понеже на приятелката ми аудито съединителя и отделя много високо.....искам до попитам от какво е причинено това и има ли начин да се регулира?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Atanas71 написа:Geraka написа:Колеги имам един въпрос свързан със съединителя....понеже на приятелката ми аудито съединителя и отделя много високо.....искам до попитам от какво е причинено това и има ли начин да се регулира?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар