Понеже имам проблем.. нещо хлопа и съмненията ми клонят най много към ролка. Четох много теми за грешно зацепени ремъци и сега съм наплашен. Кажете къде в Бургас да отида, кажете ми и няква цена. Гледах че едната ролка е 70 другата 30 лева но смяната и презацепването колко е горе доло. Ремъка е сменен иначе преди 20 хиляди, щото я взех обслужена но ролките явно не са ги сменили.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на ролки
Collapse
X
-
Re: Смяна на ролки
reter написа:Понеже имам проблем.. нещо хлопа и съмненията ми клонят най много към ролка. Четох много теми за грешно зацепени ремъци и сега съм наплашен. Кажете къде в Бургас да отида, кажете ми и няква цена. Гледах че едната ролка е 70 другата 30 лева но смяната и презацепването колко е горе доло. Ремъка е сменен иначе преди 20 хиляди, щото я взех обслужена но ролките явно не са ги сменили.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
biker_81 написа:reter написа:колата е взета от познат просто за ролките имаше изказване "ще ги погледнем" и ясно че са ги погледнали щом проблемите почнаха.. и все пак някой може ли да ми каже за цената която питахFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар