Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се маха кората на предна врата на пунто 97г... :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се маха кората на предна врата на пунто 97г... :(

Търсих във форума и никаде не намерих как се маха кората на пунто 97 1.1..... разглобих всичко само ръчката за прозорците немога да махна как ли не пробвах неще и неще ако някой ми помогне ще съм му адски благодарен Благодаря ви предварително.
    Fiat Punto 1.1S (55HP)

никой ли няма да ми помогне...... толкова никой ли не знае как се сваля умрялата ръчка за прозорците
    Fiat Punto 1.1S (55HP)

Коментар

Е те тука погледни, може да помогне http://storage.fiat-bg.org/Books/Punto/

Коментар

ilkoD написа:
        Е те тука погледни, може да помогне http://storage.fiat-bg.org/Books/Punto/
        Аз ги гледах вече.... дадени са само пунтота с ел прозорци
        Fiat Punto 1.1S (55HP)

Коментар

Ръчката за прозорците би трябвало да има капаче (върху самата ос която върти) което като се свали, би трябвало да се ориентираш как да продължи демонтажа нататък. Последният път когато демонтирах кора на кола без ел. стъкла, беше Астра на един приятел. Оказа се че за демонтажа ръчката буквално се изтръгва от оста.
          Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

Виж тук:
            Прикачени файлове
            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

hann - аз пробвах преди да постна темата няма капаче а на едно място ръчката е разделена пробвах как ли не... ръгах с отверката дърпах неможе само нараних пластмасата... иначе се вижда прожината вътре
              vesko.t написа:
              Виж тук:
              Снимките не ми излизат нещо и е на странен език може ли да го качиш пак... снимките иначе ще са ми достатъчни да се ориентирам
              Fiat Punto 1.1S (55HP)

Коментар

Да ползвам темата ...искам да си разглобя кората на вратата , но има 2 шестограмни болта на дръжките . Само кръстатите болтове ли се развиват или и тези шестограмни , за да се махне кората Не са мислили тея италианци
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ръчката за прозорци се сваля със зегерка.Напъни с една тънка отвера в луфта между ръчката и кората и ще я видиш.След това може да я издърпаш с кука или да я изкараш с отверката.Като лоста е право на доло зегерката се пада точно отгоре на врътката.Има възможност и да се сложи от обратната страна. Ако е разглабяна преди това може и така да са я монтирали (личен опит).Успех
                  RoMeO_156_GTA написа:
                  Да ползвам темата ...искам да си разглобя кората на вратата , но има 2 шестограмни болта на дръжките . Само кръстатите болтове ли се развиват или и тези шестограмни , за да се махне кората Не са мислили тея италианци
                  И шестограмните болтове се свалят.Тези болтове понасят основните натоварвания при отваряне и затваряне на вратата.
                  _/''''''''''''''''''''''''\_
                  //---------------\\
                  [( )== //// ==( )]
                  |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Лошо ... и аз така предполагах , но не ми се искаше да е така Да бяха сложили и комплект шестограми при инструментите П.С. шестограм от старите кантари не става
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Е шестограми на всякъде продават.Това е често използван инструмент.
                      _/''''''''''''''''''''''''\_
                      //---------------\\
                      [( )== //// ==( )]
                      |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Working...
                      X