Търсих във форума и никаде не намерих как се маха кората на пунто 97 1.1..... разглобих всичко само ръчката за прозорците немога да махна как ли не пробвах неще и неще ако някой ми помогне ще съм му адски благодарен Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се маха кората на предна врата на пунто 97г... :(
Collapse
X
-
ilkoD написа:Е те тука погледни, може да помогне http://storage.fiat-bg.org/Books/Punto/Fiat Punto 1.1S (55HP)
Коментар
-
Ръчката за прозорците би трябвало да има капаче (върху самата ос която върти) което като се свали, би трябвало да се ориентираш как да продължи демонтажа нататък. Последният път когато демонтирах кора на кола без ел. стъкла, беше Астра на един приятел. Оказа се че за демонтажа ръчката буквално се изтръгва от оста.Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
-
hann - аз пробвах преди да постна темата няма капаче а на едно място ръчката е разделена пробвах как ли не... ръгах с отверката дърпах неможе само нараних пластмасата... иначе се вижда прожината вътреvesko.t написа:Виж тук:Fiat Punto 1.1S (55HP)
Коментар
-
Ръчката за прозорци се сваля със зегерка.Напъни с една тънка отвера в луфта между ръчката и кората и ще я видиш.След това може да я издърпаш с кука или да я изкараш с отверката.Като лоста е право на доло зегерката се пада точно отгоре на врътката.Има възможност и да се сложи от обратната страна. Ако е разглабяна преди това може и така да са я монтирали (личен опит).УспехRoMeO_156_GTA написа:Да ползвам темата ...искам да си разглобя кората на вратата , но има 2 шестограмни болта на дръжките . Само кръстатите болтове ли се развиват или и тези шестограмни , за да се махне кората Не са мислили тея италианци_/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар