За добро утро един се засили в мен тази сутрин резултатът видимо беше само ожулена задна броня и пета врата, но като потеглих, се оказа по-сериозно... сега колата е на сервиз със скъсана конзола, която държи двигателя и скоростната кутия...... докато стигна до Младост, двигателят почти беше изпаднал .... понеже не викахме КАТ с човека, който ме удари, трябва да му кажа сума, която ще ми покрие щетите. Смяната на конзолата я знам вече колко струва.... Моля ви кажете ми ориентировъчни цени за пребоядисване на задна броня и пета врата (няма за изправяне, само дълбоки драскотини са), за да знам колко да му искам на този......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак ме удариха :(
Collapse
X
-
Сяматай си по 200лв. на детайл, не знам в СФ колко взимат, но тука във ВТ е около 100-150лв. Направо му закръгляй цената на 500лв. зависи колко е одраното, но ако ще се пребоядисва цялото това е цената, като сметнеш и ядовете.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
van_dal написа:Сяматай си по 200лв. на детайл, не знам в СФ колко взимат, но тука във ВТ е около 100-150лв. Направо му закръгляй цената на 500лв. зависи колко е одраното, но ако ще се пребоядисва цялото това е цената, като сметнеш и ядовете.
Коментар
-
Trace, дай моля те координати, да отида ако мога утре като я взема от сервиза да погледне и да каже на място колко (на петата врата е съвсем малко и вероятно и с пастиране само ще се оправи)а боята е обикновена - бяла акрилна, нищо хамелеонско в таз’кола нямаPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
ogi28b написа:Жената не пита колко ще и струва, а колко да иска на онзи за боядисване и т.н. Сума от 1000 лева ако не стигне - 1500, 2000.... Ако не му изнася - акт, точки, кат, и пак ще си плати. Оня ако не иска - звъниш в кат, казваш че току що те е ударил и е избягалEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Обаче идиотът му с идиот нямал сега пари, ще ми ги даде ама след месец-два какво мога да направя в случая след като допуснах глупостта да не извикам КАТ на място? Удара отзад ще го опиша като шета на паркинг, все ще взема някой лев, ама с тая конзола дето ми струва 130 лв какво да правя????Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
heraldita написа:Обаче идиотът му с идиот нямал сега пари, ще ми ги даде ама след месец-два какво мога да направя в случая след като допуснах глупостта да не извикам КАТ на място? Удара отзад ще го опиша като шета на паркинг, все ще взема някой лев, ама с тая конзола дето ми струва 130 лв какво да правя????Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
КАТ КАТ ама толкова се бях ошашкала, че не му записах номера на колата, иначе имам домашен телефон (валиден - проверих), GSM, ЕГН, номер на лична карта и домашен адрес, ... но хич не се сетих да запиша номера на автомобила.... май ще ми остане за спомен и като обица на ухото за следващия пътPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
Колеги Софиянци, утре е събота - почивен ден. Съберете се няколко човека и отидете на гости на злосторника, да помогнете на колежката. Явно не се впечатлява от жена и няма намерение скоро (ако въобще има) да й плати. Но мисля си, че ще намери много бързо парите, ако попитат за тях 4-5 мъже. Как мислите?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар