heraldita написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак ме удариха :(
Collapse
X
-
-
mitkosoft написа:абе аз ли съм глупав или не мога да разбера къде е логиката да те ударят отзад а да ти се счупи конзолата на скоростната кутияPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
heraldita написа:май ще ми остане за спомен и като обица на ухото за следващия пътheraldita написа:светофарът беше червен и в очакване да потегля всеки момент, включих на първа, но преди да успея да потегля тъпакът се изстреля и ме удари....добре, че в същото колите пред мен потеглиха, та не се смелях и отпред...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
тоя явно се има за тарикат,моят съвет е следния,слушай ме и не бъди МЕКУШАВа,каквато си досега Казваш му цената,ти си я определяш сама,500 600 ти си знаеш колко ,звънваш му и му поставяш ултиматум,не нервно,спокойно и хладнокръвно,така и така,парите ми трябват СЕГА(намекваш на тази дума) моля те до утре да имам отговор и затваряш без право на реакция от него! Чакаш и ако до тоя срок не те потърси,явно наистина не те взима насериозно,тогава вече идва тежката артилерия...Всички се чували за момчетата с дебелите вратове,които срещу известна сума пари ще му вземат колкото пари на нужни!!! Казваш им колко пари трябва да ти даде,разбирате се,те тия сами си ги удържат от взетото като комисионна и чакаш,парите ще са при теб вярвай ми! Най-голямата опастност в случая е в методите им,има доста грозни картинки след тях и може да се получи така накрая оня да не може повече никога да ти върне парите(сещаш се какво се случва).....Знам как звучи като го четеш това,но аз в България друг метод не виждам,намери някой който ще ти даде телефон на нужния дебеловрат чичко,останалото е ясно!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Значи защо се е стигнало до тук-защото не сме викнали кат.Имал съм 4 катастрофи с доста смачкани детайли,само веднъж съм бил аз в нарушение,предлагат ми пари-не не ги искам викам си КАТ чакам ги цял ден и не ми пука.Точно е с тази идея е измислено автокаското,за да си нямаш излишни главоболия.Нека е за урок на колежката друг път да си чака спокойно кат и да не се потдава на уговорки за пари.п.п.В София работата на детайл върви около 120-150лвFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Аз лично ще дойда и ще стана свидетел на посочено от теб място как тоя те е ударил, излязъл е от колата, развикал се е, напсувал те е , и е избягал. Но съм бил на разстояние, а той е избягал в друугата посока, затова и аз не съм му видял номера. Или пък щом му имаш данните , ще му идем на гости, ще му видим номера, и ще се окаже че съм бил колата зад него, и съм му видял номера. Видях го също как ти рита предната гума, и ти е счуип конзолата на скоростната кутия, или там каквото беше... На всичкото отгоре като избяга, го видях как мина на червено, и щеше да бутне майка с количка с близнаци, но тя не пожела да остане, и си тръгна.ред: Сега се сетих че тоя говореше малко неадекватно и леко забавено, сигурно е бил под въздействие на алкохол или упойващи вещества.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз лично ще дойда и ще стана свидетел на посочено от теб място как тоя те е ударил, излязъл е от колата, развикал се е, напсувал те е , и е избягал. Но съм бил на разстояние, а той е избягал в друугата посока, затова и аз не съм му видял номера. Или пък щом му имаш данните , ще му идем на гости, ще му видим номера, и ще се окаже че съм бил колата зад него, и съм му видял номера. Видях го също как ти рита предната гума, и ти е счуип конзолата на скоростната кутия, или там каквото беше... На всичкото отгоре като избяга, го видях как мина на червено, и щеше да бутне майка с количка с близнаци, но тя не пожела да остане, и си тръгна.ред: Сега се сетих че тоя говореше малко неадекватно и леко забавено, сигурно е бил под въздействие на алкохол или упойващи вещества.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:ogi28b написа:Аз лично ще дойда и ще стана свидетел на посочено от теб място как тоя те е ударил, излязъл е от колата, развикал се е, напсувал те е , и е избягал. Но съм бил на разстояние, а той е избягал в друугата посока, затова и аз не съм му видял номера. Или пък щом му имаш данните , ще му идем на гости, ще му видим номера, и ще се окаже че съм бил колата зад него, и съм му видял номера. Видях го също как ти рита предната гума, и ти е счуип конзолата на скоростната кутия, или там каквото беше... На всичкото отгоре като избяга, го видях как мина на червено, и щеше да бутне майка с количка с близнаци, но тя не пожела да остане, и си тръгна.ред: Сега се сетих че тоя говореше малко неадекватно и леко забавено, сигурно е бил под въздействие на алкохол или упойващи вещества.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
За мое голямо съжаление поразиите по колата са много по-големи, отколкото изглеждаше на пръв поглед..... освен потрошени тампони на двигателя и на скоростите (които смениха в сервиза, но колата продължава да се тресе и скоростният лост се мести целия наляво-надясно при най-малката неравност на пътя), се оказва че и целия багажник ми е хлътнал леко навътре от удара, при което сега пластините (тия дето дават контакт за задната чистачка примерно) на задната врата и купето се разминават вместо да се опират една в друга и все едно съм с отворен багажник, от което пък алармата ми не работи като хората.... иде ми да ревна с глас, до петък си имах количка в идеално състояние, а сега кой знае какво ходене по мъките ме чака, докато я приведа в същия вид и състояние... а онзи идиот все пак обеща да даде пари макар и след еди-колко си време... не ми остава нищо друго освен да чакам (но съм решила ако не ги даде.....имам му адреса, мисля да разбера от собствен опит какво е да си вандал ) НО МНОГО МЕ ЯД ЗА ПОВРЕДИТЕ ПО КОЛАТА!!!! Возя си детето в тази кола и искам всичко да е на 6 по нея... е беше, ама вече не е, не ща и да мисля сега колко време, пари и нерви ще ми струва да оправя тия нещаPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
batproho написа:Та си изчакахме КАТ и всичко си дойде на мястото само дето съм с леки контузни и порезни рани, все пак имаше камшичен удар и си сецнах врата и строших страничното стъкло с глава.Но важното е че сме живи де :D .pugsy написа:как е потдала точно от зад,пантите ли са криви или задния панел зад бронята е хлътналheraldita написа:НО МНОГО МЕ ЯД ЗА ПОВРЕДИТЕ ПО КОЛАТА!!!!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар