Здравейте колеги. Купих колата фиат мареа 2,4тд с следния проблем Оборатомера играе и колата променя звука и оборотите. Това го прави и при студен и топъл двигател. Забелязах че след като завъртя волана наляво и надясно и този проблем се оправя. Въпроса ми е може ли да е свързан проблема с хидравликата на волана. Познати ми казаха че може да е от диоден блок на генератора или електромотор - не разбрах точно кое, но не виждам причина да се нормализират оборотите с въртене на волана. Моля за съвети.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
оборатомера играе
Collapse
X
-
Колега, на място ли играе оборотомера. В смисъл без да си натиснал педала на газта (играят оборотите на празен ход)? Колата придърпва ли като я караш, на втора примерно като ускоряваш. Ако играят само оборотите на празен ход е възможно да е от стъпковото моторче за празния ход. Опитай да го почистиш.Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
-
Провери ли в Elmira дали не могат да ти изчистят грешките в компа или пък зад автомивка Кенеди 2 при двамата братя, които имат някакъв софтуер за фиат. Мисля, че ако не за друго поне грешките ще успеят да ти изчистят.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар