Така и неуспях да спра теча на масло от капака на клапаните на браво 1.4 вчера пак смених гарнитурката и пак подлизва в левия край долу до болта на капака..и си подлизва доста сериозно на капки подлизва...според вас да го сотавям ли така и да си доливам или да си играя да го правя със силикон
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гарнитура на капака на клапаните !
Collapse
X
-
и на мен ми помагнаха преди седмица 2ве,ма без да имам нужда от селикони,смених я стегнах и без пробл.за сеа 100км.Ма ти си прочети тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=8675
Коментар
-
u_bo
на моя ДВГ - смених я и пак подливаше,после я смених пак, като гледах да е ГЪВКАВА и МЕКА - вече не подлива - без силикон !!!!!! НО - в хайнес ръководството са препоръчали НА ОПРЕДЕЛЕНО място да се слага силикон - прегледай го за твоя ДВГ - има го в downloads секцията
Коментар
-
3 гарнитури смених като почнах от най-евтината от 5лв и се стигне до 15лв за гарнитура VIKTOR-REINZ... е отпред вляво си подлива стой та гледай. Капака е прав, просто гарнитурата има формата на буквата П и отдолу си тече. Така че на този П профил му напълних канала със силикон за картер пак VIKTOR-REINZ и сега гарнитурата е залепена за главата. Но и да се наложи да я махам имам две чисто нови останали...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар