колега миналата седмица се отървах от стария ми лагер на дясната главина.избихме лагера и за учудване нища ама нищичко му нямаше, освен че нямаше смазване, а виеше като за последно и понеже ме беше страх да не спече или нещо от сорта да не направи някоя беля отидох и проверих цената за нов лагер... оказа се че с направената отстъпка ше ми доиде 98лв.малко се шокирах от цената за един лагер и започнах да търся из моргите.намерих цялата главина с диска и т.н за 40лв.след консултация с майстора се оказа, че и нов лагер да си купя няма гаранция какъв е, понеже скоро спипали цял контейнер с ОРИГИНАЛНИ ЛАГЕРИ внос от КИТАЙ.... маистора ми спомена марката на лагерите, но я забравих.затова от моргата отидох и си взех главина смених дисковете и гас до ламарината.поне знам че е от фиат- италия а не от китай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предни главини...
Collapse
X
-
Kroko61 написа:Едно предположение ама чисто наизуст щото нямам двата лагера за които говорим под ръка.Ако броя на сачмите им е еднакъв значи и сепаратора ще може да се пригоди от единия на другия,.само тоя магнитния.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:И все пак да се съсредоточим в причината за луфта! :D Според вас има ли вероятност това да се дължи на не добре затегната гайка на карето (главината)?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Ако това наистина е луфт от разхлабена гайка на полуоската-лагера заминава за нула време.Има и вариант случайно да е попаднало нещо отзад при първоначален монтаж,сега да е паднало и ето ти недопустима хлабина. И според мен е време да свалиш джантата най-после ,пипни тук-там с ръка и ще го усетиш от къде е . :D
Коментар
-
boy123 написа:Колеги,купих лагер за предна главина на Фиат Пунто 1.1. Марката е СХ 069 - полски. Въртейки на ръка вътрешните пръстени ,установих,че с леко усилие излизат навън (към защитните пластмасови капачки)и между тях се открива процеп 1-2 мм. Нормално ли е това?Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар