Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предпазители - Браво (Еку Еърбег)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегата е обяснил за това място, което си снимал, ном гледано от обратната страна, откъм пасажера. Чети внимателно какво е написал, съвсем ясно е обяснено. Възможно е "пластмаса която продължава след централната конзола" при теб да няма, не е рядкост да е сваляна някога и после да не е сложена.

Коментар

верно не съм дочел )) мерси че ми направи забележка ... слизам до колата ... пак ще снимам

Коментар

снимах отдругата страна .... пълен шах съм ... ако това с жълтата букса е кутията дето оправлява еърбезите ... значи аз нямам .,... буксата и на кутията и на кабела е обгорена ... обаче защо след като не ми е включена като сложа предпазител почва да гори ... ???? ето я снимката някои да отбележи къде е тая вода ... не я видях ....http://od2.hit.bg/DSCN5526.JPG

Коментар

chaikata написа:
          ... буксата и на кутията и на кабела е обгорена ... обаче защо след като не ми е включена като сложа предпазител почва да гори ... ????
          Обгореното е признак на късо съединение. Затова ти гори бушона. Не се мъчи сам с тези неща. Ако искаш да си възстановиш работата на еърбезите, се консултирай със специалист.
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

имам моя тема специално за тоя бушон и там е описано хората ми отговориха бушона е за Airbag централата ти не е като хората поне на мен така ми казаха и от тогава не съм се занимавал с него
            Fabbrica Italiana Automobili Torino
            F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
            F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
            F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

не си се занимавал ... нямаш тежка катастрофа зад гърба си , за това ..... аз искам да и имам еърбеците ... за тва съм я зел с еърбеци .... мене ми е ясно че окъсва ... ама въпроса ми беше как може да окъсява и да гори бушона ако не е пъхнат кабела в буксата ....

Коментар

chaikata написа:
                не си се занимавал ... нямаш тежка катастрофа зад гърба си , за това ..... аз искам да и имам еърбеците ... за тва съм я зел с еърбеци .... мене ми е ясно че окъсва ... ама въпроса ми беше как може да окъсява и да гори бушона ако не е пъхнат кабела в буксата ....
                Окъсява защото изолацията на кабелите или самата букса са изгорели и дават на късо. В момента в който сложиш бушонче пускаш 12V и почва да пуши. Не е необходимо буксата да е включена в централата за да дава на късо.
                Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

аха ... еми неска ше разглобявам да гледам кабелите ... дали има нещо и по тях ....

Коментар

Хаха,а като са се замасили кабелите възможно ли е като ги оправиш и включиш буксата да те перне някои AIR BAG по гавата?? Аз незнам зат’ва питам....Дано всичко мине добре А за теча (който ти може и да нямаш) на снимката която си направил със червената стрелка е там от където ми капеше на мен,със синята е пластмасата,под която е радиаторчето,със жълтата стрелка е теча когато са ти скъсани уплътненията на тръбите към радиаторчето и започва да подлизва надолу по пластмасатаА със жълтите точици е там където трябва да е влажно или да е било влажно твоето,ако някога си имал проблем с радиаторчето за парнотоП.С Ако не познаваш по мокета дали е капало виж там където влизат въздуховодите за задните духалки на централната конзола,дали няма едно такова бяло-зелено като котлен камък! То се получава от засъхнал антифриз
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

ами като че ли има си го котления камък .... а тая кутия която е с жълтата букса ... тя ли контролира еъбезите ???? щото нещо изпушила ми се видя ... не говоря само за нагорялото по буксата ами и отстрани по ъглите има на едно място - почерняла ... каква е цената на една такава кутия нова и на старо .... и наистина има ли вариант ако си я сменя примерно и си сменя изгорялата букса , да ме прасне балона

Коментар

значи положението е следното ... трябва да се дават пари за ново такова .... и които има може да предлага ... също така да питам ... има ли значение дали го земам от кола с 1 или 2 еърбега ... щото съм с 2 и да не ако зема от кола с 1 да не ми работи другия , или пък да ме изпатка в лицето ....
                        Прикачени файлове

Коментар

Виж номера отгоре, трябва да търсиш контролер със същия номер!

Коментар

разбрах че трябва някъв номер да гледам ама кои ... щото те са няколко отгоре и не мога да разбера кои ...

Коментар

chaikata написа:
                              разбрах че трябва някъв номер да гледам ама кои ... щото те са няколко отгоре и не мога да разбера кои ...
                              Вземи старата част, като тръгнеш по моргите. И все пак провери дали все още нямаш теч за да не замине и този контролер, който ще намериш! Разглоби ли куплунга и видя ли все пак, къде се е стопила изолацията и са се съединили кабелите?
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

... кабелите .. лесна работа ... как да разбера кои номер да гледам като търся ..... пък ъо отсега нататък тая кутия няма да седи там .. ще я преместя някъде ... да не е под водата точно ...

Коментар

Working...
                                X