Здравейте,Имам Типо 1.6 карборатор. От няколко месеца се появи щракане при въртене на волана на място. Образува се някакво напрежение в предните пружини.Отначало от едната страна. Закарах я на "маистор"(казвам му така защото не му знам името) и смени тампоните и лагерите над пружините. Още същият ден се разщрака и от двете страни. Когато е студено няма проблеми.Имате ли идея от какво е? Страшно много ме изнервя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Щракане при въртене на волана на място. Типо 1.6
Collapse
X
-
По принцип това си го прави от лагерите на мекферсона-но ти викаш че са чисто нови (поне предполагаш че е честен и ги е сменил не ги е "рециклирал")Виж може да е от кормилната рейка, или накрайниците!Вдигни и предницата и виж от кое е?УспехA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Днес вече няма да се учуда и на това!Дано да не са те прецакали че най много от това се дразня-взимат ти парите и бегаи-готов си!За това давай малко повечко парички и ги сменяй където ще останеш доволен-в по-доверено сервизче- а не при кварталната барака!Това е моя съвет и отиди на сервиз да ти видят лагерите!Щом разправяш че на пипане вибрират почти сигурно е от лагер на макферсонаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар