Изглежда страхотно. Поздравления!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мотора е лъснат долу-горе време е за въздухов.и турбината.
Collapse
X
-
готино е всичко което му се стараем и го пазим.///// И аз искам да си лъсна алом.въздух.ма требва да ми разясните как.Трякнах ги с телена четка станаха огледални ма до кога.С ко да ги запазя такива.Vladim Мерак мерак само за да го видя изляскан как е бил от завода,пък и да гледам за течове,защото скоро сам си смених гарнитура и от течовете с годините беше станал мармалад.Карах я близо 3 г. знам,че е ок мотора за сеа и да гледам ко ше става за напред.Не мисля да го мия на сека седмица м/е би на 2 год.Мисля само да го изляскам одоло,че е плачевно се сещате пак от течовете и да си намера кора или да направа приспобления като на ладите навремето под картерите.Ако иска някой да ме намери някой по скаипа да му прата снимка аз ако не мога.Не мога.
Коментар
-
vin_d написа:///// И аз искам да си лъсна алом.въздух.ма требва да ми разясните как.Трякнах ги с телена четка станаха огледални ма до кога.С ко да ги запазя такива.
Коментар
-
Аууу колега не ме вкарвай в мъки с тези снимки,че утре гледаш ма затиснала колата. Ще оставя аломиниевите детали лъснати така само тази част и ще видим ко ше стане с времето дали ще си промени цвета,окисляване или друго.А турбината ще мисля какво и нея да я правя.Дайте предложения или само да ги истъркам.
Коментар
-
@vin_dАма владееш го българския език..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар