Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мотора е лъснат долу-горе време е за въздухов.и турбината.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изглежда страхотно. Поздравления!

Коментар

Страхотно е станал! Поздравления колега! Ето и моя двигател вече 2-ра година си е все същия! А и алуминиевите части са излезли от завода в Торино преди 20 години! Всичко си е оригинално, без акомулатора, дистрибуторната капачка и кабелите за свещите! А, да - и без алармата!
      Прикачени файлове

Коментар

готино е всичко което му се стараем и го пазим.///// И аз искам да си лъсна алом.въздух.ма требва да ми разясните как.Трякнах ги с телена четка станаха огледални ма до кога.С ко да ги запазя такива.Vladim Мерак мерак само за да го видя изляскан как е бил от завода,пък и да гледам за течове,защото скоро сам си смених гарнитура и от течовете с годините беше станал мармалад.Карах я близо 3 г. знам,че е ок мотора за сеа и да гледам ко ше става за напред.Не мисля да го мия на сека седмица м/е би на 2 год.Мисля само да го изляскам одоло,че е плачевно се сещате пак от течовете и да си намера кора или да направа приспобления като на ладите навремето под картерите.Ако иска някой да ме намери някой по скаипа да му прата снимка аз ако не мога.Не мога.

Коментар

vin_d написа:
          ///// И аз искам да си лъсна алом.въздух.ма требва да ми разясните как.Трякнах ги с телена четка станаха огледални ма до кога.С ко да ги запазя такива.
          Ми аз ги тръкнах с телена четка алуминиевите детайли! С нищо не съм ги предпазвал! Мия двигателя само пролет и есен! Виждаш, как изглежда! И ако искаш да пусна и снимка отдолу! Много текат тез италианските боклуци! Що тъй - не мога да си обясня аз! Ами моята като не тече - да не вземе сега да ръждяса? Как да я накарам да потече? И как да я накарам да ръждяса? Мамичката му и мръсен 20-годишен фиат - що изглежда така перфектно и отдолу и отгоре! Майсторите у село нали така викат за немските - ко стана - баси фиата дет имам! Доскуча ми от него! Бива ли да не се счупи нито един път и да е все така перфектен? На колко години трябва да стана, за да доживея да се счупи, да потече, да ръждяса?п.п. Снимката е от 8-ми февруари тази година и не съм мил колата отдолу от септември! Колко още добре да изглеждат скоростите? Ами динамото, болтовете?
          Прикачени файлове

Коментар

Аууу колега не ме вкарвай в мъки с тези снимки,че утре гледаш ма затиснала колата. Ще оставя аломиниевите детали лъснати така само тази част и ще видим ко ше стане с времето дали ще си промени цвета,окисляване или друго.А турбината ще мисля какво и нея да я правя.Дайте предложения или само да ги истъркам.
            Прикачени файлове

Коментар

@vin_dАма владееш го българския език.
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                @vin_dАма владееш го българския език.
                .Оправил съм го малко заради тебе.

Коментар

За чугунената част на турбото няма спасение! Аз моите изпускателни колектори ги изтърках с телена четка и после с бронз за печки! Ама е до време - после пак си ръждясват детайлите от изпускателната система!

Коментар

Working...
                  X