От много време го има този шум.Значи като завивам и се чува нещо подобно на виене,но не точно.На равни чести интервали.Не е чукане като от каре.И се чува само като завивам и съм на скорост с малко газ.Като карам назад и завивам пак с леко натиснат педал на газта пак се чува.С чисто нови носачи съм,а със старите пак го правеше.От какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен шум при завиване
Collapse
X
-
колега аз имах просвирване като търкане метал в метал след като ми смениха накладките само като завивах на дясно. Минах около 400 км и скърцането спря. При тебе скърца само като си на скорост или постоянно? При движение с малка скорост или с по-голяма (40-50)? Ако е лагер то би трябвало при по-голяма скорост да се усилва скърцането.Мареа 1.8HLX 1996г с газов инжекцион PowerJet
Коментар
-
Re: Странен шум при завиване
ще си изкажа мнението ,(само да не земете пак да атакувате "ти пък откъде се пръкна и т.н.") при двата фиата които съм имал при навиване на волана до крайно ляво или крайно дясно положение сервото е свирило , а и съм го чул от други хора - на кола с серво волана не се навива до край !
Коментар
-
bg_bombeto написа:Според мен ако е от сервото не би имало значение дали се чува като завивам със или без газ.А при мен се чува само като съм натиснал газта.Поправете ме ако греша!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар